NESTOROVIĆ BIO ČLAN ULIČNE BANDE!? Doktor ispričao do sada nepoznate detalje o svom životu: TUKLI SU ME NA SMENU, PREMLATILI SU ME!

Autor:

Zabava

21.12.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost ne prestaje da bruji o Branimiru Nestoroviću nakon izbora.

NESTOROVIĆ BIO ČLAN ULIČNE BANDE!? Doktor ispričao do sada nepoznate detalje o svom životu: TUKLI SU ME NA SMENU, PREMLATILI SU ME!

Foto: youtube.com/pink.rs

Čovek o kojem se poslednjih dana najviše priča svakako je doktor Branimir Nestorović. On je nakon izbora postao internet senzacija, a javnost o njemu ne prestaje da bruji.

Republika

Foto: ATA Images

Branimir Nestorović progovorio o prošlosti

Naime, Nestorović je gostujući u Amidži šou otkrio nepoznate detalje o svom životu, te je priznao da je kao tinejdžer bio nemoguć, te je otkrio da je bio čaln ulične bande.

Ja sam onaj pravi što je pao sa duda, u bukvalnom smislu. Pao sam sa ogromnog duda koji je bio preko puta mene. Hvala Bogu taj čovek u čijem je dvorištu bio dud je imao konje, i dole jedna ogromna bara puna konjske balege i ja sam u to upao. Sa nekih šest metara sam pao u tu balegu i spasao sam se. Tako da sam ja pao sa duda u govna, a batine koje sam posle dobio su bile jezive. Tukle su me baba i mama na smenu, umlatile su me. Kad se mama umori, ona ode umije se, pa baba nastavi da me bije i tako u krug - rekao je kroz smeh doktor Nestorović, pa otkrio da je rasov najbolji lek za bol u želucu, te da su mnogi koji su to probali bili zadovoljni rezultatom.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Branimir Nestorović i Jelena Karleuša danima šokiraju javnost

Inače, Jelena Karleuša je nakon izbora zamolila Nestorovića javno da u Beogradu uđe u koaliciju sa strankom predsednika Aleksandra Vučića, kako ne bi moralo da se ponovi glasanje u prestonici, a onda je sve pojasnila za naš portal.

Ja sam napisala iskreno, očekujem da me opet ne linčuju, satanizuju i zabrane, ali ja sam morala da kažem. Čoveče, toliko sam se potrudila za glasanje, našla sam onaj autfit, to mi je najomiljeniji autfit i sad opet da nađem takav autfit kao Melanija Tramp, to ne postoji... Ja sam rekla: "Javi se tamo, dogovorite se, javi se onom ko te nije napadao". Stvarno nemam šta da obučem, ovo nije zezanje. Radio je sa mojom tetkom, pa ću pokušati sa te strane da utičem - priznala je Karleuša za Republiku.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading