RODIĆI STIGLI NA NIKOLJDAN KOD CECE: Evo kakav su poklon doneli priji na Dedinje!

Autor:

Zabava

19.12.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Bogdane Ražnatović Rodić, Danijela i Bogdan stigli su u Beograd direktno iz Titela.

RODIĆI STIGLI NA NIKOLJDAN KOD CECE: Evo kakav su poklon doneli priji na Dedinje!

Foto: Republika

Porodica Ražnatović danas slavi krsnu slavu Sveti Nikola u svom raskošnom domu u Ljutice Bogdana na Dedinju.

Naime, brojne poznate ličnosti pristižu ispred vile u Ljutice Bogdana i poziraju za medije, a tu su i političari, pevači, pevačice, kao i mnogi drugi.

Foto: Republika

Bogdan Rodić i Danijela Rodić na Cecinoj slavi

 

Prvi su došli Cecini roditelji koji su sa sobom doneli i mnoštvo hrane, a među prvima je takođe stigao političar Dragan Marković Palma stigao je u pratnji supruge i to sa buketom raskošnih ruža, a tu su i Bogdanini roditelji, Danijela i Bogdan Rodić.

Stigao je i Ivica Dačić, voditelj Žika Jakšić, tekstopisac Biljana Spasić, a u jednom trenutku se pojavio i mali Željko, koji je dočekivao goste na ulaznim vratima. 

Foto: Republika

Ivica Dačić na slavi Cece Ražnatović

 

Bogdanini roditelji doneli su poveći poklon, ali zapakovan u crveni ukrasni papir, pa se nije moglo videti šta je ono šta su poklonili domaćici i priji Ceci. 

Podsetimo, Ceca Ražnatović nedavno je govorila o Anastasija Ražnatović, njenoj ćerki, koliko joj je teško pao jedan period. Anastasija je danas ranije stigla za Srbiju u porodičnu kuću, kako bi pripomogla oko đakonija, ali i sređena dočekala goste na slavi. 

Bila je šarenolika. Imala sam mnogo uspešnih koncerata, mnogo radosti, sreće, a imala sam i deo gde sam doživela ogromnu tugu i bol kada je Anastasija u pitanju. Pa opet radosne vesti, Bogdana i Veljko čekaju treću bebu, dečaka - rekla je Ceca za medije,  pa istakla da ona uvek gleda život s pozitivne strane.

- Protekla godina bila je oscilarna. Ne mogu da kažem da je bila ružna ni da je bila blistava, ali opet kažem, život ide dalje, gleda se na nešto pozitivno, lepo. Bitno mi je da je moja ćerka dobro.

BONUS VIDEO:

 
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading