OLIVERA KOVAČEVIĆ SAOPŠTILA TUŽNE VESTI: RTS zadesio CRNI DAN, na veliki praznik se oprostili od NJE!

Autor:

Zabava

19.12.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oliveru Kovačević sačekale su na veliki praznik tužne vesti!

OLIVERA KOVAČEVIĆ SAOPŠTILA TUŽNE VESTI: RTS zadesio CRNI DAN, na veliki praznik se oprostili od NJE!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Nekadašnja glavna i odgovorna urednica Zabavnog programa RTSOlivera Kovačević, retko se eksponira u medijima, a danas je objavila tužne vesti, koje su joj pokvarile dan. Naime, na Instagram profilu oprostila se od dugogodišnje prijateljice i šminkerke RTS-a.

Naime, šminkerka koja je godinama radila na RTS-u, Aleksandra izgubila je iznanda život, a ova tužne vest sačekala je Oliveru, te se oprostila od nje na društvenoj mreži Instagram. Olivera je objavila fotografiju preminule Aleksandre i pored njenog nadimka stavila emotikon srca. 

Foto: Instagram.com

Olivera Kovačević se oprostila od prijateljice

 

Pored Olivere, od Aleksandre su se oprostile i druge poznate ličnosti, među kojima su i pevačica Mira Škorić. Ona je takođe objavila fotografiju i potresnim rečima se oprostila od nje:

- Valjda i Bog uzima sebi najbolje na veliki praznik. Neka te anđeli čuvaju dobroto moja - napisala je Mira na Instagram storiju. 

Foto: Instagram.com

Mira Škorić Instagram

Jedna od zanimljivih informacija koju je Olivera Kovačević podelila jeste da joj je bila ponuđena prilika da vodi prvu sezonu "Velikog brata". Čak su joj ostavili blanko ček da sama upiše koliko bi tražila za tu ulogu. Međutim, ona je odlučila da tu ponudu odbije, izražavajući svoje neverovanje da taj format može doneti nešto dobro. Kovačevićeva je zaključila da je danas jasno kako se rijaliti programi proširili na televizijskim programima, što je dodatno naglasilo njen stav o odbijanju te ponude.

- Istina, mogu da radim više stvari u isto vreme. Odluke ne donosim impulsivno, trudim se da nastupam racionalno. Ako još oko sebe imate ljude koji se raduju zajedničkom uspehu, onda je to sreća - istakla je Kovačevićeva i otkrila da su joj nudili da vodi „Velikog brata“.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Olivera Kovačević

 

- Imala sam ponudu da vodim prvu sezonu Velikog brata. Ostavili su mi blanko ček da upišem koliko tražim. To sam odbila jer nisam verovala da taj format može doneti nešto dobro. Danas vidimo kako je rijaliti metastazirao na našim televizijama - zaključila je Kovačevićeva za "Story".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading