ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ NA SLAVU DOŠLA BEZ SUPRUGA: Sletela u Beograd, pa se prvo uputila TAMO!

Autor:

Zabava

19.12.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović je došla u Beograd, kako bi proslavila Svetog Nikolu u porodičnom domu.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ NA SLAVU DOŠLA BEZ SUPRUGA: Sletela u Beograd, pa se prvo uputila TAMO!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović, ćerka folk pevačice Cece Ražnatović, iznenadila je mnoge kada se ipak pojavila u porodičnom domu u Beogradu kako bi proslavila krsnu slavu sa svojim najmilijima. Iako je prethodno delovalo da neće biti u mogućnosti da prisustvuje proslavi, Anastasija je stigla kasno popodne iz Sevilje gde živi sa suprugom Nemanjom Gudeljom.

Anastasija je prvo posetila kozmetički salon, kako bi se sredila, a potom se uputila u vilu na Dedinju gde je dočekala najmilije. Nažalost, njen suprug Nemanja nije mogao da joj se pridruži zbog profesionalnih obaveza, tačnije zbog utakmice koja se održavala u Španiji. Par je nedavno boravio u Srbiji kada je Nemanja imao obaveze u reprezentaciji, te su tada boravili u domu porodice Ražnatović.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anastasija Ražnatović

 

Krsna slava Svetog Nikole je jedan od najmilijih praznika za porodicu Ražnatović, a kako ističe Ceca, ova tradicija je veoma važna za celu familiju. Porodica Ražnatović je poznata po svojoj pobožnosti, a folk diva nikada ne propušta da ispuni verske obaveze, uključujući i postove.

Inače, Nemanja i Anastasija nedavno su boravili u Beogradu odakle su se redovno oglašavali na svojim mrežama.

Podsetimo, par se venčao kraj jula ove godine u krugu najbližih članova porodica i kumova u manastiru Rajinovac kod Grocke.

Ceca je nedavno progovorila o najvećoj boli, koju je doživela u 2023. godini, a tiče se upravo Anastasije:

- Bila je šarenolika. Imala sam mnogo uspešnih koncerata, mnogo radosti, sreće, a imala sam i deo gde sam doživela ogromnu tugu i bol kada je Anastasija u pitanju. Pa opet radosne vesti, Bogdana i Veljko čekaju treću bebu, dečaka - rekla je Ceca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading