BREGINA ĆERKA NE PRESTAJE DA JECA! Poslednje reči koje je uputila BAKI razaraju sva srca, a onda joj se na OVO VEČNO ZAKLELA!

Autor:

Zabava

19.12.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Bregović zavijena u crno!

BREGINA ĆERKA NE PRESTAJE DA JECA! Poslednje reči koje je uputila BAKI razaraju sva srca, a onda joj se na OVO VEČNO ZAKLELA!

Foto: instagram/nikolaevnaelena

Ćerka poznatog muzičara Gorana Bregovića, Una Bregović, ne može da dođe sebi od šoka, nakon što je izgubila, kako je i sama rekla najdražu dušu.

Republika

Foto: instagram/nikolaevnaelena

Una Bregović sa voljenom bakom

Naime, Goranu Bregoviću je preminula je tašta, majka njegove supruge, Dženane Sudžuk, a njegova ćerka ne prestaje da jeca od boli što ju je baka napustila zauvek.

Republika

Foto: instagram/nikolaevnaelena

Bregina tašta

- Izgubila sam jednu od meni najdražih duša. Moja najbolja drugarica, moj najveći izvor inspiracije, moja lepa baka, dala je svetu svoj poslednji otkucaj srca. Iza sebe je ostavila tako zaglušujući odjek tišine, da mi je danas teško da napišem ove reči - napisala je Bregina ćerka, a potom se zauvek oprostila od svoje voljene bake:

Republika

Foto: instagram/enfant1digo

Bregina tašta iznenada preminula

Zahvaljujem ti ce Bahria Sosić Sudžuka što si mi prenela tvoj humor i harizmu, tvoju strast prema modi i umetnosti, tvoju detinjastu i velikodušnu dušu prema drugima. Neka te Bog blagoslovi smiluje i neka ti otvori vrata anđela. Što se mene tiče, zaklinjem se da ću nastaviti da te činim ponosnom na smrtnoj planeti. Volim te i uvek ću te voljeti kraljice moja, Una, nanina Vila.

Republika

Foto: ATA Images

Porodica Gorana Bregovića zavijena u crno

Inače, Una se posvetila filmskoj umetnosti, pa u Beogradu trenutno snima film i TV seriju. O njenom talentu će se suditi kad za to dođe vreme, a za sada možemo konstatovati da je izrasla u pravu lepoticu, koju krasi originalan modni izraz.

Bregina ćerka je po svemu sudeći obožavalac tetovaža koje joj krase ruke, a izgledaju kao dečiji crteži.

- Prvi put ću igrati na filmu. Prezadovoljna sam što radim sa ovako divnom ekipom, pa dolazim na snimanje s velikim osmehom. Dosta sam naučila od drugih glumaca, uvek su voljni da mi pomognu - poručila je tada Una.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading