JOVANA JEREMIĆ ĆE BIZNISMENU RODITI DETE: Otkriveni svi detalji voditeljkinog ŽIVOTA sa Draganom!

Autor:

Zabava

17.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljku Pinka Jovanu Jeremić očekuju velike promene!

JOVANA JEREMIĆ ĆE  BIZNISMENU RODITI DETE: Otkriveni svi detalji voditeljkinog ŽIVOTA sa Draganom!

Foto: ST/Vladimir Lukić, printscreen/RTV Pink, Shutterstock

Otkako je obelodanila vezu s uspešnim privrednikom Draganom Stankovićem, voditeljka Pinka Jovana Jeremić otkrila je da je on, kao i njen bivši suprug Vojislav Milošević, Lav u horoskopu, te da su njen ljubavni život definitivno obeležili muškarci koji su bili i ostali lavovi u srcu.


- Lavovi su moja sudbina. Svi moji muškarci su bili i ostaće Lavovi. Ja umem s muškim Lavovima. Moje duše su oni i, jednostavno, umem s njima - rekla je Jovana za Republiku, te dodala da uživa u ljubavi s novim dečkom, te da je on drži kao malo vode na dlanu, kako i zaslužuje.

Foto: Privatna arhiva

Jovana Jeremić sa Draganom Stankovićem 

 

Nakon ovoga smo stupili u kontakt s astrologom i numerologom Gordanom Gocom Dragišić, koja nam je otkrila koje su to odlike muškaraca Lavova kojima nije odolela voditeljka Pinka, te uporedila Jovaninog bivšeg i sadašnjeg partnera.


- Što se tiče Dragana i Voje, sadašnjeg i bivšeg partnera Jovane Jeremić, ogromna je razlika. Dragan u svojoj numerologiji ima brojeve 358, a Voja 246, to su velike konstelacijske razlike. Dragan je vredan, sposoban, komunikativan, vrlo brzo sklapa kontakte, dok je Voja veliki emotivac. Ova četvorka mu daje porodičnu karmu i prokletstvo, koje će ceo život da vuče kroz svog oca, i to mu daje mogućnost više brakova koji neće potrajati do njegove 40 godine, a posle ima mogućnost da uđe u jednu stabilnu vezu i dugotrajniji brak - rekla je Goca, pa se osvrnula na vezu Jovane i Dragana, kojima je prognozirala i potomstvo:


-  Jovana i Dragan imaju kombinaciju brojeva 268, to su mnogo dobri odnosi, veze koje dovode do braka. Ovde ima mnogo nežnosti, ljubavi, poverenja, razumevanja i strasti. Kad je ovakav spoj u pitanju, moram da naglasim da je reč o uzajamnom davanju, zato i može da potraje. Dragan Stanković je u godini sudbine, a pošto im je veza krenula u godini šestice, ovde je brak kao kuća krunisan potomstvom. Narednih meseci mogu biti otežani na polju komunikacije, ali ništa što bi moglo poremetiti njihovu ljubav i strast. Što se tiče Jovane i Voje, oni su imali šta su imali, dobili su dete i oboje su sazreli u tom odnosu, ali nema tu ponovnog spajanja, ne stoji im to.

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Jeremić i Vojislav Milošević

 


Numerolog tvrdi da su Jovanu i Dragana privukle iste želje, te otkriva zbog čega Jovanu oduvek privlače Lavovi.
- Jovana je u podznaku Lav i otud ta lavovska energija. Ona voli vatrene muškarce, temperamentne, koji znaju šta hoće u životu. Po brojevima, numerološki, tačno se vidi zašto su se ona i Dragan privukli, zbog želje domincije, zapravo da ona bude žena koja će njemu biti centar sveta - zaključuje Goca.
Kako u Jovaninom srcu, tako i u njenom porodičnom domu, Lav zauzima posebno mesto. Iznad kreveta u voditeljkinoj spavaćoj sobi nalazi se tapeta lava s krunom, a kako otkrila, samo će jedan imati pravo da spava ispod ovog lava, onaj pravi, kog je Jeremićka očigledno pronašla.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading