ŠOK PREOKRET U ZVEZDAMA GRANDA: Saša Popović objavio SVE - Nakon što je Marija Šerifović dobila NASLEDNIKA, više ništa neće biti isto!

Autor:

Zabava

16.12.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović objavio nova pravila.

ŠOK PREOKRET U ZVEZDAMA GRANDA: Saša Popović objavio SVE - Nakon što je Marija Šerifović dobila NASLEDNIKA, više ništa neće biti isto!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Večeras je započela nova faza takmičenja u popularnom šou programu "Zvezde Granda". Ovoga puta, predstavilo se 12 devojaka i 12 muškaraca, a sa početkom emisije uvedena su nova pravila koja je objasnio Saša Popović.

Sada direktno prolazi kandidat koji dobije više od 4 glasa, a u slučaju nerešenog rezultata, oba kandidata idu u baraž. Takođe, interesantna novina je da neće biti komentara kao inače, već će jedan član žirija kratkom rečenicom obrazložiti svoje glasanje.

Foto: TV Pink/printscreen

Saša Popović

 

 Mi smo se dogovarali, činjenica je da je kandidatkinja broj dva bila malo bolja, ali generalno obe su po našem mišljenju za baraž – jasna je bila Snežana, nakon čega je Sanja odjavila prvi par i najavila sledeći.

Večerašnju emisiju su otvorile Milica Kostadinović i Nevena Novaković, obe sa izuzetnim stajlinzima i pevanjem. Milica se predstavila pesmama „Tvrđava od ljubavi“ i „Crveni lak“, dok je Nevena pevala „Polje jagoda“ i „Odlično“. Nakon pažljivog razmatranja, žiri je odlučio da su njihove izvedbe bile ujednačene, te su obe kandidatkinje upućene u baraž.

Foto: TV Pink/printscreen

Žiri Zvezde Granda

 

Prema novim pravilima, samo jedan član žirija će komentarisati duele, a prva je tu čast dobila Snežana Đurišić. Njen jasan stav bio je da je kandidatkinja broj dva bila malo bolja, ali da su obe, po mišljenju žirija, zaslužile mesto u baražu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading