NAŠ PEVAČ PROGOVORIO O AFERI SA NATAŠOM AKSENTIJEVIĆ: Priznao sve detalje susreta sa njom "VIŠE JE DALA, NEGO ŠTO SMO ZAMISLILI"

Autor:

Zabava

15.12.2023

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš poznati pevač progovorio o susretu sa Natašom Aksentijević!

NAŠ PEVAČ PROGOVORIO O AFERI SA NATAŠOM AKSENTIJEVIĆ: Priznao sve detalje susreta sa njom "VIŠE JE DALA, NEGO ŠTO SMO ZAMISLILI"

Foto: youtube printscreen

Poznati pevač Aleksandar Misojčić, poznatiji kao "Xadner", nedavno je bio gost u jednoj emisiji gde je govorio o svojim novim pesmama i saradnji sa voditeljkom Natašom Aksentijević.


Xadner je istakao da je imao priliku da sarađuje sa Natašom Aksentijević, koja je glumila u jednom od njegovih spotova. On je pohvalio njen profesionalizam i istakao da je saradnja sa njom bila izuzetno prijatna iskustvo. Xadner je istakao da je Nataša dala svoj maksimum tokom snimanja, čak doprinoseći sa svojim idejama i sugestijama, što je rezultiralo kreiranjem nečeg zaista lepog.

Xadner je takođe iskoristio priliku da se zahvali Nataši Aksentijević i da je publici predstavi kao izuzetnu osobu i profesionalca, ističući da je saradnja sa njom bila izuzetno prijatna i produktivna.

- Moram ovim putem da je pozdravim i iz srca da joj zahvalim na tome što mi ukazala čast da dođe tu, nju obožavam, kada smo se upoznali još sam je više zavoleo. Ona je izvanredna osoba i vrhunski profesionalac, sve je to odradila za 15 minuta. Sa Natašom je od trenutka upoznavanja, pa do kraja snimanja, davala utisak kao da se znamo ceo život. Opuštena je, neposredna, odradili smo brzo, odmah smo se skontali, i ona je skontala o čemu se radi, odmah se ubacila u ulogu. Više je ona dala nego što smo zamislili, dala je neke svoje ideje, a to je upravo i najbolja priča. Iz svih tih ideja i planova je nastalo nešto lepo - rekao je pevač za Kurir. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading