JEDVA JE PREŽIVELA KAD JU JE ON OSTAVIO! Goca Lazarević o svojim UDVARAČIMA: Jurili su me MILIONERI!

Autor:

Zabava

16.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica tvrdi da nema muškarca koji će da dođe i kaže: "E, znaš, ja sam ti sve ovo obezbedio".

JEDVA JE PREŽIVELA KAD JU JE ON OSTAVIO! Goca Lazarević o svojim UDVARAČIMA: Jurili su me MILIONERI!

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Goca Lazarević

Pevačica Goca Lazarević kaže da je imala dosta udvarača tokom karijere, ali da se nikada nije švalerisala, pa čak i kad su joj prilazili milioneri.

- Kad mi se neko udvara, prvo pitam: "Je l' znaš da voziš?!" Ako ne zna, odmah kažem doviđenja. Nije mi suđeno da mi priđe neko ko zna dobro da vozi. Strašno, ceo život sama sve radim, ali sam navikla. Udvarali su mi se razni muškarci, ali se nikada nisam švalerisala. To nije za mene jer sam rano naučena na vernost. Prilazili su mi milioneri, ali se nisam dala. Znam koleginice koje su koristile svaku priliku da se dobro udaju, da se dobro skuće, ali ja sam znojem sve stekla. Pametno sam, doduše, i birala. Uvek sam pored sebe imala muškarce koji su srčani i dobri, nisam jurila debele novčanike i zbog toga se ne kajem - rekla je Goca, pa dodala:

- Danas imam svoj mir kod kuće i to mi je najdragocenije. Nema muškarca koji će da dođe i kaže: "E, znaš, ja sam ti sve ovo obezbedio"! Toga nema jer sam naučila da je samostalna žena moćna žena.

Republika

Foto: ATA Images/Stefan Tomašević

Milutin Popović Zahar ostavio je Gocu posle deceniju i po zajedničkog života

Podsećanja radi, folk pevačica je skoro deceniju i po bila u braku sa poznatim kompozitorom Milutinom Popovićem Zaharom, sa kojim ima dvoje dece, ćerku Mariju i sina Miloša, kojim se danas oboje ponose. Na brak su stavili tačku još pre tridesetak godina, a Goca nije krila da joj je dugo trebalo da preboli razvod.

- Teško sam podnela rastanak. Tada sam bila na vrhuncu muzičke karijere. Rekla bih da sam imala sve, ali nisam imala sreće. Nakon razvoda pola godine nisam znala za sebe, stalno sam plakala i bila utučena, ogroman šok. Iselila sam se iz zajedničkog stana bez razmišljanja. Zaharu nije padalo na pamet da izađe, pa sam ja sa decom otišla u našu kuću koja nije bila dovršena - ispričala je jednom prilikom pevačica i priznala da, iako ju je ostavio, bivši suprug je o deci uvek vodio računa.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading