PALIM SE NA UNIFORMU, NAJVIŠE POLICIJSKU: Ljupka Stević bez dlake na jeziku o svojim FETIŠIMA!

Autor:

Zabava

14.12.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ljupka Stević kaže da voli muškarce u uniformama, ali da više ne simpatiše generale.

PALIM SE NA UNIFORMU, NAJVIŠE POLICIJSKU: Ljupka Stević bez dlake na jeziku o svojim FETIŠIMA!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ljupka Stević

Pevačica Ljupka Stević kaže da voli muškarce u uniformama, ali da više ne simpatiše generale.

- Ljudi misle da su muškarci u uniformama prestali da mi budu simpatični posle haosa koji mi se desio s generalom Dragišom Simićem, kom sam zbog prevare razlupala automobil. Međutim, istina je drugačija. I dalje mi se sviđaju oni u uniformama, a ako je ikako moguće, lepo je da ona bude policijska! Imala sam probleme ranije u vezama, ali nisam izgubila veru u ljubav. Niko ne treba da je izgubi, samo je bitno nastaviti dalje - priča pevačica i dodaje:

Republika

Foto: e-stock

Ljupka Stević, general Simić

- Važno je za ženu da bude svoja i nezavisna, a da momak s kojim uđe u vezu samo bude dopuna na sve. Ne treba da tražimo partnera i da mislimo da će to da nas ispuni u životu. To tako ne funkcioniše, a imam oko sebe primere žena koje misle da muškarac rešava sve njihove probleme. To nije istina i dobro je da se što više priča na ovu temu.

Pevačica je nedavno izjavila da joj je žao nje same iz tog perioda koji ju je ojačao kao osobu

- Doživela sam pad, ali nisam znala da sam tolika lavica, ojačala sam, postala sam nesalomiva, odgovorna sam, sve što mi se loše desilo, donelo mi je i mnogo dobrih stvari. Žao mi je mene od pre tri godine, nisam znala šta radim, padala sam sve niže -  istakla je pevačica 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading