ŽIVOTNA DRAMA VODITELJKE PINKA LEDI KRV U ŽILAMA: Sin joj jedva preživeo, danima bio priključen na APARATE

Autor: P. R.

Zabava

15.12.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena priča tera jezu u kosti, strah svake majke!

ŽIVOTNA DRAMA VODITELJKE PINKA LEDI KRV U ŽILAMA: Sin joj jedva preživeo, danima bio priključen na APARATE

Foto: ST/V. LUKIĆ

Voditeljka Milica Kon već godinama živi srećno u braku sa muzičarem Markom Konom, a njih dvoje imaju ćerku Klaru i sina Ernesta, koji je nedavno proslavio rođendan, a kako je voditeljka istakla, mali Ernest je rođen kao veliki borac. Naime, on je odmah po rođenju imao ozbiljan zdravstveni problem, ali je uspešno prebrodio izazov.

Milica je, inače, na društvenoj mreži Instagram podelila emotivnu poruku o rođendanu svog naslednika, nazivajući taj dan "najtežim i najsrećnijim" u svom životu, te otkrila detalje o tome kako je njen sin sedam dana bio na respiratoru i svim mogućim aparatima, ali da danas, na svu sreću, nema značajnih zdravstvenih posledica.

- Najteži i najsrećniji dan u mom životu, mom borcu rođendan - napisala je voditeljka Pinka u svojoj objavi.

Republika

Foto: instagram.com/milicakon

Milica Kon sa sinom

- On na rođenju nije bio živ i to niko ne zna, osim nas kao porodice. Ernest je rođen sa desetkom, a onda je prestao da diše, poplaveo je totalno. Bio je sedam dana na respiratoru i na svim tim aparatima. To je za mene bilo strašno. Bila sam vezana za krevet, rekli su mi da nešto nije u redu sa bebom i 'videćemo', i zatvorili vrata. To je za mene ostala velika trauma. On je savršen i dobro je, nema neke zdravstvene posledice - objasnila je Milica Kon, prenosi "Hello".

Podsećanja radi, voditeljka Milica Kon javno je progovorila o problemu vršnjačkog nasilja kroz koje je prošla njena ćerka Klara.

- Šta je normala?! Naša ćerka je prvi razred i tek sada posle ove tragedije su isplivala sva vršnjačka nasilja. Ne znate kako se bavi škola time, o kojoj normali pričamo? Sedam godina, naša ćerka, jedan je drži, drugi je udara pesnicama. To se dešava ne samo njoj, nego svima - rekla je Milica sredinom ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading