NAŠ FOLKER BIO U EPICENTRU DOJAVE O BOMBI: Željko Šašić otkrio sve detalje, evo šta se dešavalo!

Autor: D. L./O.B.

Zabava

14.12.2023

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Šašić se oglasio za Republiku nakon dojave o bombi na novogodišnjem snimanju!

NAŠ FOLKER BIO U EPICENTRU DOJAVE O BOMBI: Željko Šašić otkrio sve detalje, evo šta se dešavalo!

Foto: ATA Images

Na Košutnjaku, u zgradi RTS-a, dojavljeno je da se nalaze eksplozivne naprave, što je izazvalo evakuaciju zgrade. U trenutku dojave, u zgradi se nalazila folk zvezda Ceca Ražnatović, koja je, zajedno sa prisutnima, napustila zgradu.

Pored Cece Ražnatović, na licu mesta našao se i poznati folker Željko Šašić, kao i mnoge druge poznate ličnosti, saznaje Republika.

Foto: ATAImages

Željko Šašić

Željko Šašić se oglasio za naš portal, te otkrio sve detalje:

- Ja sam već snimio svoj deo kad se pojavila informacija za bombu. Posle sam otišao, nastavljeno je snimanje, pa se prekinulo kad je upala policija da vrši uviđaj i šta je sve već bilo potrebno. Ne znam šta se dešavalo posle, ali koliko vidim jasno je da se radi o lažnoj dojavi. Mada sve treba ispitati to sada. Ne možemo da znamo - rekao je Šašić. 

Pripadnici MUP-a su trenutno angažovani na vršenju pregleda zgrade, uz pomoć Kontradivenzione ekipe. Zaposleni u zgradi su bili zatečeni situacijom, a Ceca Ražnatović je izjavila da nije bila upućena u sve informacije o dojavi.

Foto: ATA Images

Željko Šašić

 

Podsetimo, Šašić kaže da ima veliki strah od letenja, pa se prisetio situacije kad je u avionu doživeo turbulencije, pa se u toj situaciji ponašao kao histerična žena koja čupa kosu s glave! Folker je sve nasmejao kada je u emisiji "Premijera vikend-specijal" ispričao anegdotu, koja njemu ipak nije toliko zabavna.

- Došla sam nakon dojave o bombi. Čujem da zaposleni pričaju o tome, ali ne znam šta se zapravo dogodilo i kada je tačno bila dojava - rekla je Ceca za Telegraf. 

- Sećam se tog jednog putovanja, dobro smo i poleteli s obzirom na to koliko je vreme bilo loše. Bilo je problema oko tehnikalija i opreme, ali mislili smo da će to sve brzo da se reši. Kad su počele turbulencije, nije mi bilo dobro! Tresao sam se i ponašao kao luda žena! Čupao sam kosu, dobio sam neke napade panike i počeo da vrištim. Nije svejedno, to će svako da vam kaže ko je ikada leteo i doživeo turbulencije - priča Šašić, pa dalje dodaje da je hteo da potraži i stručnu pomoć da bi rešio problem:

- Toliko sam imao strah od aviona i letenja da hoću da idem na obuku u Nemačkoj. To je neki tretman gde se razbija strah, tako nešto su mi ispričali poznanici. Jedino što sam mogao da uradim u tom trenutku kad su se pojavile turbulencije jeste neka tehnika disanja. Toliko sam bio srećan kad sam sleteo! Ja sam imao foru ne da aplaudiram kad sletim, nego ono: "To, sleteo sam." Više nemam snage za to da menjam avione, možda su me stigle i godine.
 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading