PRED 30 STUDENATA SAM BILA GOLA! Naša pevačica progovorila o traumama iz porodilišta: RASKREČENU SU ME GLEDALI

Autor:

Zabava

14.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić otkrila kako je protekao njen porođaj.

PRED 30 STUDENATA SAM BILA GOLA! Naša pevačica progovorila o traumama iz porodilišta: RASKREČENU SU ME GLEDALI

Foto: Printscreen/KURIR TELEVIZIJA

Maja Nikolić

Maja Nikolić u emisiji Prslook again na B92 kod Sandra Markovića otkrila kako joj je on napravio scenu na porođaju tako što je doveo trideset studenata dok se ona porđala. 

Republika

Foto: instagran.com/majanikolić

Maja Nikolić pokazala čime raspolaže

Naime, pevačica je prvi put u javnosti otkrila kako je protekao njen porođaj, te šta se sve dešavalo u porodilištu u Nišu. Za sve je okrivila Sandra, te kako i sama kaže, to mu nikad neće oprostiti.

Republika

Foto: Facebook

Sandro Prslook bend

- Sandro Marković, iz grupe ''Prslook bend'' je doveo trideset studenata da gledaju moj porođaj u Nišu, pošto ih je Sandro doveo na praksu, jer me je, gospodin, doktor Prsluk bend porađao. Svakog drugog da mi je to uradio, zgazila bih kolima, ali samo njemu sam oprostila - rekla je Maja te šokirala sve, budući da nikada javno nije pričala o tome, a onda je ospričala kako ju je Sandro zadirkivao, dok ej ona kukala od bolova:

Republika

Foto: Youtube

Sandro Prslook bend iz mladosti

- Vratiću mu jednog dana za sve one studente koji su me gledali raskrečenu, kad tad. Ne daj bože da vas je neko poput njega porađao. Ja se porađala trinaest, četrnaest sati, a on upada sa trideset studenata, a ja kukam. Kaže, Sandro: "Evo došli studenti da vide Maju Nikolić, zvezdu golu". Pa, mi onda kaže: "Jel mogu samo studenti na praksi da te vide", a ja kažem, "Marš kretenu". 

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Nikolić raspametila muški rod atraktivnim izgledom

Inače, poznato je odranije da pevačice Maja Nikolić i Goca Tržan ne mirišu jedna drugu, a sve je počelo kad je Nikolićeva otkrila da je Aca Bulić zabario Gocu kad je raskinuo s njom. Sada je otišla korak dalje, te je optužila koleginicu da je opterećena seksom i da samo misli na muški polni organ. Rat ove dve plavuše traje već neko vreme, dok Maja i te kako koristi svako medijsko pojavljivanje da bi potkačila Tržanku, što je bio slučaj i u poslednjoj emisiji "Amidži šou".

Republika

Foto: ST/D. Kadić, P.Divac

Goca Tržan i Maja Nikolić ratuju mesecima

Mene je razočarala Goca Tržan, ne mislim da je loš čovek, mislim samo da joj fali neka daska u glavi. Za mene pevač ne može da govori o pravilima seksualnog ponašanja, ali možda je to njen stil, verovatno je opterećena time. Zaista ne znam šta bi drugo moglo da bude u pitanju. Samo misli na muški polni organ. Za mene je najgori onaj ko ti govori iza leđa i onda kada čitam po intervjuima da te neko pljuje - rekla je nedavno Maja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading