POL NIJE BITAN: Saša Matić progovorio o Đanijevom GEJ POLJUPCU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač otvorio dušu ispred kamera Republike!

Saša Matić, poznati pevač, poznat je po svojoj neposrednosti i duhovitosti. Iako nije sklon čestim intervjuima, kada se odluči da progovori, njegove reči postaju hit na društvenim mrežama. Nedavno, upitan za mišljenje o ljubljenju kolega Đanija i Borka Radivojevića, kao i Maje Nikolić i Zorice Marković, Saša je svojim duhovitim odgovorom nasmejao prisutne.

- Pojma nemam, prvi put čujem o tome. Ali znate šta, za pravog muškarca pol nije bitan - rekao je kroz smeh Saša, pa se osvrnuo na to po čemu će pamtiti ovu godinu:

- Pamtiću ovu godinu po tome da sam mnogo radio i da sam mnogo koncerata imao, te da se sve vratilo nekako na staro. Pamtiću ovu godinu po tome što sam živ, zdrav i što se bavim poslom kojim se bavim.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Saša Matić

Saša se osvrnuo i na svoje ćerke, ističući da ne brine za njih jer su sposobne da se same čuvaju.

- Ne strahujem za njih, umeju one da se čuvaju. One ne vole da se eksponiraju u medijima, a ja volim što one ne vole. Ne strahujem ni od upoznavanja zeta, ima još vremena, pogotovo za ovu mlađu. Ja i ne pričam o privatnom životu, a to je sve njihov izbor. Nisam ja strog otac, nemam ni vremena da bude, žena se bavi njima. Ja sam rekao, da sam se bavio njima, možda bi završile u popravnom domu - zaključio je Saša za Republiku, na snimanju novogodišnjeg programa RTS.

Na početku teksta možete pogledati ceo video. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading