Miša Grof i dalje u ratu s Nikolinom Pišek: Unuku nisam video od Vidojeve sahrane

Autor:

Zabava

12.12.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac preminulog Vidoja Ristovića, poznatiji kao Miša Grof tvrdi da nigde nije izašao od sinovljeve smrti

Miša Grof i dalje u ratu s Nikolinom Pišek:  Unuku nisam video od Vidojeve sahrane

Foto: ST/Dragan Kadić

Poznati beogradski antikvar Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, tvrdi da nema kontakt s unukom Unom Sofijom otkako je sahranio njenog oca, sina jedinca Vidoja Ristovića, koji je bio u braku s hrvatskom voditeljkom Nikolinom Pišek.

- Nisam je video od sahrane. Nikad se nije javila, blokiran sam na svim telefonima - rekao je za Srpski telegraf Miša Grof, koji nije ostao u dobrim odnosima sa snajkom Nikolinom, te dodao kroz težak uzdah:

- Bio sam bolešljiv malo, izašao sam na neku sahranu juče, to sam morao, inače ne izlazim uopšte, godinu i po dana nisam izašao iz kuće. Bol i tuga, šta drugo da vam kažem. Samo sam njega imao i nikoga više.

Foto: ST/D.KADIĆ

Miša Grof i Nikolina Pišek


Podsećamo, suprug Nikoline Pišek, poznati istoričar umetnosti Vidoje Ristović (1978-2022), koji je iznenada preminuo na stolu za masažu, kako je naš list prvi pisao, bio je tu noć s ljubavnicom D. B. (41).
Njegovom ocu, kako sam kaže, teško pada što nema nikakav kontakt s Vidojevom ćerkom, koju ima s Nikolinom, dok je sa starijom unukom Mateom, kao i Vidojevom prvom suprugom Lanom, sve vreme u dobrim odnosima.
Nakon smrti muža Vidoja, Nikolina je ušla u sukob sa njegovim ocem Mišom Grofom, kojeg je, kako je javno govorila, tužila.

-Stvari treba staviti na svoje mesto i zakon postoji s određenim razlogom i ne bi se trebalo plašiti primeniti ga. Pretnje sam prijavila policiji, jer sam imala otvorene napade sa njegove strane, ali ne ja se ne bojim, ne znam zašto, možda sam jednostavno previše luda, ali mislim da ljudi koji previše laju ne ujedaju - otkrila je Nikolina tada. 

BONUS VIDEO:


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading