Ski Opening by Music Week: SEKA ALEKSIĆ ZAPALILA KOPAONIK!

Autor:

Zabava

11.12.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugo veče omiljene ski manifestacije u znaku euforije i energičnih ritmova!

Ski Opening by Music Week: SEKA ALEKSIĆ ZAPALILA KOPAONIK!

Foto: Live Production

Ski Opening by Music Week doživeo je svoju drugu večernju eksploziju u subotu 09. decembra, kada je kraljica narodne muzike, Seka Aleksić, zasjala na sceni Event Hall-a hotela Grand na Kopaoniku! Sala je bila puna do poslednjeg mesta, a publika je bila spremna za nezaboravan muzički doživljaj.

Atmosfera je do ranjih jutarnjih časova bila usijana, a Seka je, u svojoj prepoznatljivoj energičnoj izvedbi, predstavila svoje najveće hitove, terajući publiku da pleše i peva uglas. Njeni emotivni stihovi i ritmovi preplavili su prostor, stvarajući neopisivu euforiju među prisutnima. Salom su se prolamali stihovi pesama „Crno i zlatno“, „Iskoristi moje mane“, „Aspirin“, „Dođi i uzmi me“ i druge, a Seka se nije libila da otpeva i neke od najpoznatijih numera svojih kolega, što je izazvalo potpunu pometnju među prisutnima.

Skymusic se i ovaj put pobrinuo da produkcija bude na vrhunskom nivou, baš kao sto je bilo i prve večeri, kada je Aco Pejović, svojim fantastičnim nastupom i zvanično otvorio ski sezonu na omiljenoj zimskoj destinaciji.

Kako je bilo na Sekinom nastupu pogledajte u galeriji:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading