VELIKA TAJNA VODITELJA PINKA IZAŠLA NA VIDELO: Milioni saznali ISTINU o njegovom detinjstvu - OVA pevačica je umešana u sve!

Autor:

Zabava

09.12.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Tanasijević priznao sve o Nataši Bekvalac!

VELIKA TAJNA VODITELJA PINKA IZAŠLA NA VIDELO: Milioni saznali ISTINU o njegovom detinjstvu - OVA pevačica je umešana u sve!

Foto: printscreen/google maps, Shutterstock

U novom izdanju kultne emisije TV Pink "Magazin In", voditeljka Sanja Marinković ugostila je nekoliko poznatih ličnosti, među kojima su pevačice Mira Škorić, Zorica Brunclik, Sanja Vučić, voditelj "Elite" Darko Tanasijević i glumac Stefan Radonjić.

Tokom emisije, Darko Tanasijević je otkrio da mu je u detinjstvu san bio da oženi pevačicu Natašu Bekvalac, ističući da su sada u super odnosima. On je podelio da je Nataša rekla da ne želi da se udaje jer se već udavala tri puta, ali je ostavio mogućnost da se možda nešto promeni u budućnosti.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Tanasijević

 

- Zanosio sam se da ću oženiti Natašu Bekvalac. Meni je san bila Nataša Bekvalac, bila mi je ideal. Sad smo super, ona to zna, ali neće da se uda, kaže da se tri puta udala, da sam malo poranio, kaže da bi možda bilo. Ali, ako se potrudim malo više, možda bude nešto - rekao je Darko.

Tanasijević je izbegao da komentariše otkaz Dušice Jakovljević na Pink televiziji, ističući da se nisu čuli nakon tog događaja. Ipak, naglasio je da su godinama radili zajedno, te da ih vežu mnoge lepe uspomene i trenuci.

Republika

Foto: Republika TV

Nataša Bekvalac

 

- Nismo se čuli. Telefon mi se usijao tada kada se to desilo, ali ću ponoviti ono što sam i tada rekao, neću da komentarišem tuđe poslovne odluke. Sve se izdešavalo prebrzo, preko noći, otišla je i eto, nismo se čuli. Svakako da jesam bio baš iznenađen - istakao je Darko za "Star".

Republika

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Dušica Jakovljević

 

- Godinama smo radili zajedno, družili se, što bi narod rekao, zajedno smo pojeli kilo soli, bili jedno za drugo tu u nekim lepim i ne tako lepim trenucima. Mnogo je lepih uspomena, sjajnih trenutaka, i poslovnih i privatnih, i to je nešto što će me uvek vezivati za nju - dodao je Tanasijević.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading