TEŽAK UDES U PRELJINI! Ekipe Hitne pomoći ukazuju pomoć povređenima na licu mesta! (FOTO)

Autor:

Hronika

09.12.2023

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna teška saobraćajna nesreća kod Čačka.

TEŽAK UDES U PRELJINI! Ekipe Hitne pomoći ukazuju pomoć povređenima na licu mesta! (FOTO)

Foto: RINA

Danas je tokom popodnevnih časova došlo do saobraćajne nezgode u centru Čačka kada su se sudarila dva putnička automobila. Do sudara je došlo na uglu Solunske i Obilićeve ulice. 

- Na urgentno-prijemnu službu vozilom Hitne pomoći dovezene su tri povređene osobe. Jedna ženska osoba i dva muškarca, stabilnih su vitalnih parametara u toku je opservacija i dijagnostika - potvrđeno je za agenciju RINA.

Još jedna teška saobraćajna nesreća se dogodila u Čačku tokom večernjih časova i to na magistralnom putu u Preljini. U ovom udesu su učestvovala dva putnička vozila.

- Na licu mesta su odmah stigle ekipe Hitne pomoći koje ukazuju lekarsku pomoć povređenim licima - rekao je Miloš R. za agenciju RINA.

Republika

Foto: RINA

Udes u Preljini

Zdravstveno stanje povređenih lica uvek nije poznato, a na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta.

Zbog nesreće je na ovom delu magistralnog puta došlo je do formiranja dugačkih kolona vozila koja se uključuju sa autoputa “Milos Veliki”.

Podsetimo, u saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila u Čačku se putničko vozilo prervnulo na krvo usled neprilagođene brzine, a očevici su rekli da je prizor nesreće bio zastrašujući. Troje povređenih, među kojima su jedna ženska i dve muške osobe, prevezeni su u čačansku Opštu bolnicu radi dalje dijagnostike i lečenja.

Informacije ukazuju na to da su vitalni parametri povređenih stabilni, ali će se nastaviti sa opservacijom kako bi se procenila ozbiljnost povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading