PEVAČICI NA KUĆNU ADRESU STIGAO POKLON OD FUDBALERA: Zbog neočekivanog iznenađenja ostala u ŠOKU!

Autor:

Zabava

09.12.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragica Radosavljević Cakana otkrila detalje neobičnog događaja koji ju je oduševio!

PEVAČICI NA KUĆNU ADRESU STIGAO POKLON OD FUDBALERA: Zbog neočekivanog iznenađenja ostala u ŠOKU!

Foto: republika

Folk pevačica Dragica Radosavljević Cakana nedavno je otkrila jedan neobičan događaj koji ju je iznenadio i oduševio. Na njenu adresu stigla je torta od nepoznatog pošaljioca, a kasnije se ispostavilo da je poznati fudbaler stajao iza ovog iznenađenja. Cakana nije želela da otkrije ime fudbalera, ali je istakla da je torta bila izuzetno ukusna i da je bila oduševljena gestom.

Pevačica je detaljno opisala svoje iznenađenje kada je dobila tortu od poznatog fudbalera, ističući da je bila fascinirana ne samo ukusom torte već i činjenicom koliko je jaja utrošeno za njen nastanak. 

- Jedne godine sam dobila tortu od nepoznatog pošaljioca. U stvari, on je bio vrlo poznat, naš jedan fudbaler, ne bih otkrivala njegovo ime, ali ja lepšu i ukusniju tortu nisam probala - rekla je Cakana.

- Ono što me je zasmejalo i gadno patosiralo kada je ispričao koliko je tu utošeno jaja - otkrila je Dragica za "Grand", kada je njena koleginica Zorana Pavić prokomentarisala da je u pitanju neki duhovit fudbaler.

Republika

Foto: Republika

Cakana

Pevačica je takođe otkrila detalje o svom skladnom braku sa suprugom Nebojšom, ističući kako je njihova ljubavna priča započela. Opisala je period kada su se upoznali i istakla da je Nebojša bio prisutan u njenom životu i prepoznao njen značaj, što ju je dodatno motivisalo da se vrate zajedno.

- Nešu sam upoznala u periodu kad sam dosta bila sama. Puno sam putovala u tom periodu i nisam imala vremena, jako puno sam radila… Počelo je da se skuplja neko naše društvo i on je tu bio, a u međuvremenu je i Nebojša bio razveden, ali nismo se odmah prepoznali. To je bilo druženje. Pred moj odlazak u Čikago nešto smo se opet našli, moje društvo, ali tu je bio i Nebojša, i u jednom trenutku me je pitao koliko ostajem, ja sam rekla mesec dana - počela je Cakana i dodala:

- Pred polazak sam pravila žurku i rekla sam mu da dođe ako hoće, a ja se sećam šta je meni on tad rekao: "Nisi ni otišla, a ja jedva čekam da se ti vratiš", mene je to držalo u Čikagu, ali bukvalno ta rečenica. Našao se neko kome sam ja potrebna, ko jedva čeka da se vratim. Mene je to tako držalo da sam ja stvarno jedva čekala da se vratim i kad sam došla otišla sam u jedan restoran na ručak i on je bio tamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading