POČEO JE DA JE VUČE, TUKLI SU SE U SEPAREU: Goca Božinovska je noć pred UBISTVO Ksenije Pajčin bila sa njom!

Autor:

Zabava

08.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Tubić Žabac obelodanio je detalji koji su slutili na veliku nesreću!

POČEO JE DA JE VUČE, TUKLI SU SE U SEPAREU: Goca Božinovska je noć pred UBISTVO Ksenije Pajčin bila sa njom!

Foto: ATA Images, Youtube.com printscreen, E-Stock/Milan Lucic

Ksenija Pajčin jedna je od najlepših i najpopularnijih pevačica domaće estrade u decembru bi napunila 46 godina, da joj 16. marta 2010. godine posle burne svađe u njenom stanu Filip Kapisoda nije pucao u glavu, a potom se i sam ubio. Njihova veza je bila strastvena, burna, neizmerno su se voleli, ali stalno svađali.

- Nikad me niko nije voleo kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe poznajem - govorila je tada Ksenija, ali Nebojša Tubić Žabac, bivši partner Goce Božinovske, koji se družio sa Ksenijom, kaže da je bila neukrotiva, da je volela da prkosi i izaziva. Žabac je ispričao i kako su se Filip i Ksenija veče pre tragedije posvađali pred njim. 

- U XL-u Goca i ja sedimo i dolazi Ksenija. Namerno pred Filipom počinje da me žvali. Goca se začudila u fazonu šta je ovoj maloj, ali Goca je stari mafijaš, nju boli briga, oguglala je na to, ali Filip nije oguglao. Počeo je da je vuče, da se kidaju tamo. Kad sam pogledao, tukli su se u separeu. Ja sam se zaj*bavao tad da će ga Ksenija prebiti. Kad sutra me zove Goca i kaže: "Vidi kako je tvoja Ksenija završila, mrtva" - ispričao je za Žabac za Balkan Info. 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Ksenija Pajčić i Filip Kapisoda

Po obudukcionom nalazu Ksenijina smrt je nastupila između 14 i 16 sati od povrede nanete hicem pištolja u predelu čela iz neporedne blizine, a po rekonstrukciji zločina reklo bi se da su u trenutku tragedije ljubavnici stajali licem u lice i da je ona pogila ruku i krenula ka pištolju kada je ispaljen hitac, prenosi Svet.

Telo Ksenije Pajčin pronađeno je u hodniku stana, a telo Filipa Kapisode u spavaćoj sobi. Jeziv prizor prva je ugledala Ksenijina majka Ljubica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading