DETEKTIV OTKRIO NEPOZNATE STVARI IZ ŽIVOTA KSENIJE PAJČIN: Jedan detalj je čista igra SUDBINE!

Autor:

Zabava

03.12.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokojna Ksenija Pajčin, jedna od najpopularnijih pevačica s naših prostora, koja je plenila lepotom, danas, 3. decembra, proslavila bi 46. godine.

DETEKTIV OTKRIO NEPOZNATE STVARI IZ ŽIVOTA KSENIJE PAJČIN: Jedan detalj je čista igra SUDBINE!

Foto: TikTok printscreen

Ksenija Pajčin, jedna od najvećih pevačica na ovim prostorima, danas bi proslavila 46. rođendan da nije tragično nastradala pre 13 godina. Njena životna priča i dalje intrigira javnost, a privatni detektiv Braca Zdravković otkrio je nove detalje iz njenog ranog detinjstva, danas u jutarnjem programu televizije Pink

- Upoznali su se na fakultetu, otprilike su generacija. Bili su lepi, mladi, istih godina. Majka je rano zatrudnela, 77. godine, donela na svet prelepu devojčicu u decembru i nazvala ju je Ksenija. Odrasla je u iznajmljenom stanu na Karaburmi, iz te porodice je i Baja mali Knindža, to je muzikalna porodica. Nema Bosanca koji ne zna da peva. Ksenija je od detinjstva volela i da peva i da igra. Znala je da bude u centru pažnje od malih nogu, još kao beba. Znala je da se popne na sto i izvede ples. Još tada je uspostavila kontakt između sebe i publike. Sa tim ubeđenjem je rasla, okružena ljubavlju. Preselili su se na Banovo brdo, tamo je upisala vrtić, a potom i osnovnu školu 'Filip Kljajić Fića', Fića joj je očigledno sudbonosni nadimak - ispričao je on i dodao:

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda

- Kako je rasla, upisivala se u te sekcije. Obožavala je svoju babu Savu po majci, koja je bila član poznatih KUD-ova. Njena prabaka je bila dvorska dama na dvoru kralja Nikole na Cetinju. Bila je prelepa žena. Kad su dolazile te delegacije iz Francuske, ona je bila primer te ženske lepote. Ima tu poluplemićku genetiku. Genetika je čudo.

- Pevačica je sa poznatim manekenom Filipom imala burnu vezu, punu skandala, voleli su se i mrzeli, a 16. mart 2010. godine bio je dan koji je potresao celu Srbiju. Ksenija i Filip upoznali su se u julu 2008. godine u Crnoj Gori, a ljubav je planula na prvi pogled - "Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam - pričala je tada Ksenija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading