POSLEDNJA PORUKA KSENIJE PAJČIN NIKAD NIJE DOSTAVLJENA: Pred samu smrt se obratila velikoj prijateljici!

Autor:

Zabava

11.11.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda Dragana Mirković se i danas kaje što nije saznala šta je Ksenija htela da joj poruči!

POSLEDNJA PORUKA KSENIJE PAJČIN NIKAD NIJE DOSTAVLJENA: Pred samu smrt se obratila velikoj prijateljici!

Foto: E-Stock/Milan Lucic

Ksenija Pajčin

Pevačica Dragana Mirković otkrila je svojevremeno da je Ksenija Pajčin pred samu tragičnu smrt 2010. godine htela nešto da joj kaže, ali nije uspela, zbog čega folkerka i dan-danas pati. 

- Bila je kod mene na televiziji i rekla voditelju Stevici da mi prenese da ima nešto veoma važno da mi kaže. Nikad nisam saznala šta je to tako važno što ima da mi kaže - izjavila je Dragana svojevremeno.

Republika

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ksenija Pajčin

- Ksenija je bila neverovatno lepa, energična i uvek svoja, pomalo i nemirna. Gde god se pojavila bilo je nemoguće da ostane neprimećena i imala sam ponekad osećaj da joj to jako smeta. Kad smo se poslednji put čule, rekla mi je da je srećna jer je pronašla mir u sebi - ispričala je pevačica.

Podsetimo, Ksenija je karijeru započela u spotu "Opojni su zumbuli" upravo sa Draganom i uvek joj je bila zahvalna na ukazanoj prilici.

- Ja sam strašno volela Draganu Mirković, nije što sad sedimo tu. Svi znaju da sam ja jezičarka na neki način, ali zaista, ne diraj me, ne diram te. To je jedna stvar kod mene, vrlo vrlo bitna. I pored nje sam zaista naučila šta znači estrada. I tada je radila još jedna žena koja je stvarno padala u nesvest, s kojom je uopšte nije bilo dobro, nije mogla da odradi koncerte, a Dragana je žena koja je radila, dakle, pojavi se - ovoliki kez, a znam da je imala problem pre toga, tri sata peva, bez prestanka, menja kostime, plesači, sve je spremno. Dakle, ona mi je bila zaista jedna škola kako čovek treba da se ponaša, u takvom jednom maniru, i takvu zvezdu kao što je ona i Lepa Brena, to ne može se ponoviti, Zdravko Čolić i tako dalje, oni prosto imaju tu energiju zvezde - pričala je Ksenija u jednoj od poslednjih pojavljivanja na malim ekranima na DM televizi u emisiji "Maksimalno opušteno".

Republika

Foto: ST/N. Mutić, E-Stock/Milan Lucic

Ksenija Pajčin i Dragana Mirković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading