POTRESNE SCENE NA GROBU SINA MIRKA KODIĆA: Poznati došli da pruže podršku harmonikašu u NAJTEŽIM DANIMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.12.2023

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika na licu mesta, srceparajući prizor na Lešću!

Čuveni harmonikas Mirko Kodić danas na groblju Lešće daje 40 dana svom sinu, Aleksandru Kodiću, koji je iznenada preminuo u snu. Porodica se danas okupila na groblju povodom ovog tužnog događa, a došli su i prijatelji i Mirkove kolege.

Republika

Foto: E-Stock_caslav_vukojicic, Printscreen

 

Među prvima od pevača pojavio se Dragan Kojić Keba, koji je stajao u masi ljudi i potresno gledao u krob Mirkovog sina Aleksandra. Čim je video grob od kumića Aleksandra počeo je da plače, a kada je video Aleksandovu majku, odmah ju je izgrlio. Ona se žena raspala od bola i ne može da shavti da njenog jedinca više nema.

Nakon Kebe stigao je i harmonikaš Mikica Gačić, koji je sam stigao na groblje, a u ruci je nosio buket cveća. Odmah je prišao grobu i zagrlio Kodićevu majku.

Podsćanja radi, Aleksandar Kodić preminuo je u snu u svom domu na Karaburmi, a on je ispraćen na večni počinak uz "Besmrtnu pesmu" Miroslava Mike Antića, a potresni stihovi tog dana bacili su sve u trans od plakanja. Poznato je da je mladi Kodić bio konobar u jednom prestižnom kafiću i restoranu, a kako smo uspeli da saznamo, među kolegama je bio baš voljen. Takođe, Aleksandar je bio veliki fan Crvene Zvezde od malena i gotovo nijednu utakmicu nije propustio, što je dokazao fotografijama sa istih. Inače, mladi Kodić nikada nije želeo preterano da se eksponira, pa su mu i društvene mreže uglavnom "zaključane".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading