TUGA I GORČINA, KRIVI SMO SVI! Kaliopi se slomila zbog ubistva četrnaestododišnje Vanje Gorčevske, pa poslala JAKU PORUKU JAVNOSTI!

Autor:

Zabava

04.12.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica zanemela nakon jezive tragedije.

TUGA I GORČINA, KRIVI SMO SVI! Kaliopi se slomila zbog ubistva četrnaestododišnje Vanje Gorčevske, pa poslala JAKU PORUKU JAVNOSTI!

Foto: ST/Nikola Mutić

Ubistvo devojčice Vanje Gorčevske (14) koje se dogodio pre nekoliko dana u Severnoj Makedoniji, potreslo je ceo region, a sada se oglasila i pevačica Kaliopi Bukle koja je istakla da krivicu imaju svi.

Republika

Foto: ATAImages, Republika.rs

Kaliopi

Naime, pevačica je najpre podelila fotografiju na kojoj je simbol koji poručuje ožalošćenost, a zatim je na drugoj fotografiji napisala.

 - Tuga, gorčina i sramota, jer smo svi krivi... Jer smo nemi posmatrači ovog ružnog vremena koje smo dopustili da za našu decu postane agonija... Oprosti nam, mala devojčice... Izvini, Vanja... Saučešće porodici... Sve ostalo je tišina - napisala je Kaliopi.

Inače, nakon sedmodnevne potrage za ubijenom devojčicom, Tužilaštvo je u nedelju 3. decembra saopštilo da je pronađeno beživotno telo devojčice, kao i 74-godišnjeg muškarca, Panča Žežovskog iz Velesa, čiji je nestanak takođe prijavljen, 22. novembra. Oboje su ubijeni.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Kaliopi

Ono što izaziva potpunu jezu jeste činjenica da je otmicu Vanje Gorčevske organizovao njen otac, a to je na konferenciji za medije rekao ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski.

Pored Kaliopi, mnoge poznate ličnosti su se oglasile i iskale da je ovo jezivi zločin koji ne sme da se ponovi nikome.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading