MUŽ ME JE VARAO, DOK SAM BILA NA VANTELESNOJ: Jeziva ispovest naše poznate spisateljice: Htela da mu rodi DETE, a on je OSAKATIO!

Autor:

Zabava

01.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisateljica u crkvi našla mir, spokoj i utehu.

MUŽ ME JE VARAO, DOK SAM BILA NA VANTELESNOJ: Jeziva ispovest naše poznate spisateljice: Htela da mu rodi DETE, a on je OSAKATIO!

Foto: youtube.com

Simonida Milojković šokirala javnost kada je jednom prilikom iznela jezivu istinu o njenom bivšem mužu. Kako je tada rekla dok se ona borila za poromstvo, suprug joj je bio sa ljubavnicama.

Republika

Foto: ATA Images

Simonida Milojković

- Najskuplje sam platila razvod. Ja sam se razvela tokom druge vantelesne oplodnje, kada smo suprug i ja pokušavali da dobijemo dete, a on je sve vreme mene varao i imao paralelnu vezu i to je najbolnije ljubavno iskustvo u mom životu. To više nije muško-ženski odnos, to je ljudsko-ljudski odnos, to te povredi kao čoveka. Pa, što mi, čoveče, nisi rekao, da ne idem tamo da se mučim, te vantelesne oplodnje nisu baš najprijatnija stvar kroz koju žena može da prođe. Jedino me je to malo osakatilo. Kažu: "Što te ne ubije, to te ojača". Nije… Što te ne ubije, to te osakati, barem u mom slučaju - ispričala je Simonida.

Inače, Simonida je i ranije pričala da je imala problema sa depresijom, te je o tome javno govorila.

Republika

Foto: instagram.com/simonida.milojkovic

Simonida Milojković

- U početku sam mnogo patila što nemam decu i godinama sam se trudila da zatrudnim. Toliko sam se hormona naprimala da sam i zdravlje narušila. Ali vremenom sam to prihvatila kao Božju promisao. Ko zna čega me je spasao. Jer, ne donose sva deca sreću svojim roditeljima, nažalost, mnoga unesreće svoje očeve i majke, pa i dignu ruku na njih. Tako sam to prihvatila i danas nemam nikakvu žal zbog toga što nemam potomstvo. Verujem da mi Bog daje ono što je najbolje za mene. U Crkvi sam našla mir, radost, utehu i smisao. Pravoslavlje je zapravo vrhunska psihoterapija jer postajemo bolji ljudi. Danas sam zahvalna Bogu što mi je dao iskustvo depresije. Nakon tog pakla, mnogo više cenim i volim život i radujem se svakom danu. Postala sam tolerantnija prema ljudima i empatičnija. Razumem sve ljudske slabosti jer ih i sama imam - rekla je jednom prilikom za Kurir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading