CIRKUS U KOMŠILUKU! Ljudi, ovo nema NIGDE na svetu! Natopljeni teren SUŠILI peškirima! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.12.2023

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komična scena obeležila utakmicu Lige konferencija.

CIRKUS U KOMŠILUKU! Ljudi, ovo nema NIGDE na svetu! Natopljeni teren SUŠILI peškirima! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Duel petog kola najmlađeg UEFA takmičenja, između Olimpije i Lila, imao je više nego smešnu situaciju koja se desila u Ljubljani.

Naime, pred početak utakmice između slovenačkog i francuskog tima, kiša je natopila teren na "Stožicama", što je nateralo organizatore da potraže ekspresna rešenja oko sušenja istog.

Kako bi uspeli da omoguće teren za odigravanje meča, u Olimpiji su se odlučili na krajnje bizaran način, a to je da peškirima osuše travu!

Ne samo da zvuči neverovatno što su to uradili, već i kako im je to palo na pamet, ali su organizatori doneli veliki broj peškira, a potom su ih natopljene cedili pored terena, da bi ove poteze ponavljali sve ispočetka. Međutim, uzalud...

Foto: www.profimedia.rs

detalj sa meča iz Ljubljane

Budući da nisu uspeli nameru da sprovedu u delo, prvotimci "zmajeva" i Lila morali su u pravoj bari da odigraju utakmicu, koja je završena pobedom Francuza 0:2.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

uslovi za igru su bili nemogući

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading