PRVA SLIKA MIŠE KOVAČA IZ BOLNICE: Prijatelj se emotivnim rečima obratio muzičaru!

Autor:

Zabava

01.12.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mišo Kovač pre neki dan hitno hospitalizovan.

PRVA SLIKA MIŠE KOVAČA IZ BOLNICE: Prijatelj se emotivnim rečima obratio muzičaru!

Foto: Instagram/BErislav Borovina

Muzičar Mišo Kovač (82 ) pre nekoliko dana završio je u bolnici, a kolima Hitne pomoći je prevezen u Klinički bolnički centar Split. Splitski inženjer građevinarstva Berislav Borovina podelio je Mišinu fotografiju iz bolnice na svom Facebook profilu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Mišo Kovač

Naime, Borovina je u opisu slike dao podršku Kovaču da što pre ozdravi.

- Dragi naš Mišo, drži se. Puno nas je koji smo odrasli zajedno sa tvojim pesamama i koji ti poput mene, šalju iskrene želje za brzim oporavkom - napisao je Borovina.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Mišo Kovač

Inače, izvor blizak porodici potvrdio je da je pre neki dan Mišo prebačen u bolnicu zbog visoke temperature i da se trenutno nalazi na odeljenju pulmologije.

Podsećamo, Kovač, koji je prošle godine trebalo da nastupa na dočeku Nove godine u Vukovaru, morao je otkazati taj nastup zbog visoke temperature. Ovo nije prvi put da se poznati pevač suočava sa zdravstvenim problemima, ali detalji o njegovom trenutnom stanju još nisu poznati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading