MILICA PAVLOVIĆ PRVI PUT O ĆERKAMA SVOJE MAĆEHE: Otkrivena istina o porodičnim odnosima!

Autor:

Zabava

30.11.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otvorila dušu o porodici, pa prvi put progovorila o ćerkama svoje maćehe!

MILICA PAVLOVIĆ PRVI PUT O ĆERKAMA SVOJE MAĆEHE: Otkrivena istina o porodičnim odnosima!

Foto: instagram.com/senoritamilica

Milica Pavlović

Pevačica Milica Pavlović se pred svoj solistički koncert u Štark Areni prisetila svojih početaka, progovorila o svojoj porodici, te otkrila da u njima pronalazi izvor energije i podrške.

- Ja sam uvek govorila "Samo me gledajte i samo me pustite". Ljudi tada nisu iskonski verovali da sam to stvarno ja - jedna vesela devojka kojoj je Bog dao talenat i za igru i za pesmu. Poručila bih svim novim možda velikim zvezdama: Iskoristite šansu koju vam Bog i život pruža.

Republika

Foto: Printscreen/K1 TV

Milica Pavlović

- Moj deda je dolazio i kada sam nastupala u Leskovcu po klubovima. Svi su znali da kada vide čoveka sa šeširom da je to moj deda. Čak je bio sa mnom i na bini. On je živeo moj san, a baka je pratila svog supruga i unuku kojoj je do juče menjala haljinice, koja je za ponos i dete za primer jednog Vladimira i jedne Rade. Ta njena Milica sad peva i igra na TV-u. Njoj je to bila najlepša pesma na dnevnom nivou. Mnogo mi je žao šo neće biti tu na koncertu.

Pavlovićeva je otkrila i ko će se od njene porodice naći na koncertu u Areni.

- Trenutno je opšte narodno veselje povodom tog dela, razmišljaju šta obući. Moram da otkrijem i da dolaze i ćerke moje maćehe, i to me jako raduje, Vida i Nedeljka. Kupile su karte iz Švajcarske i dolaze. Biće moja tetka, otac, maćeha. Uža i šira familija. Prijatelji iz Švajcarske takođe - istakla je pevačica za "Alo!".

Republika

Foto: Printscreen/K1 TV

Milica Pavlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading