OVO JE DŽINOVIĆEV I SAMARDŽIĆEV OMILJENI MLADI KOLEGA: Podelio najdraže uspomene sa slavnim pevačima! (VIDEO)

Autor: Republika/M.V.

Zabava

30.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi pevač podelio svoje drage uspomene sa starijim kolegama!

OVO JE DŽINOVIĆEV I SAMARDŽIĆEV OMILJENI MLADI KOLEGA: Podelio najdraže uspomene sa slavnim pevačima! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Rajo Simonović

Polufinalista "Zvezda Granda", stasiti pevač izuzetnih vokalnih sposobnosti Rajo Simonović snimio je pesmu hitmejkera Dejana Kostića pod nazivom "Uspomene lude".

Republika

Foto: Privatna arhiva

Rajo Simonović

Uoči ekranizacije numere kojom će zagrejati publiku tokom decembra, polufinalista "Pinkovih zvezda" i polufinalista prethodne sezone "Zvezda Granda" prisetio se kako svežih, tako i nešto starijih uspomena uobličenih u snimke sa privatnih druženja sa Harisom Džinovićem i Željkom Samardžićem koje, na svoje lično zadovoljstvo, smatra prijateljima. 

 

 

- Velika je čast kada vam jedan Haris Džinović preda mikrofon I kada sa njim u duetu klubom odjekne "Kako mi nedostaješ. To se desilo nedavno na njegovom nastupu u Podgorici, a i uspomena sa Samardžićem je mnogo i uglavnom su deo mojih dragocenih privatnih video i foto albuma - kaže Rajo, koji je tokom učešća u popularnim muzičkim takmičenjima dobio pregršt komplimenata i zanimljivih komentara od Dare Bubamare, Cece Ražnatović, Dragane Mirković, a na one najzanimljivije anegdote i opaske zvezda na račun njegovog pevanja i imidža publiku će ove nedelje podsetiti i emisija "Ekskluzivno" na "Pinku".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading