BUJNO POPRSJE ANDREANE ČEKIĆ: Pevačica ostavila sve bez teksta!

Autor: Republika/M.V.

Zabava

30.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica raspametila svoje fanove!

BUJNO POPRSJE ANDREANE ČEKIĆ: Pevačica ostavila sve bez teksta!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Andreana Čekić

Folk zvezda Andreana Čekić poznata je kao smela i diskretno odevena javna ličnost, ali njeno damsko odevanje za scenu upotpunjeno žustrim izjavama u medijima i sve to zapečaćeno vanvremenskim hitovima, siguran je znak da ova popularna pevačica ne igra na kartu seksepila.

Tek poneku izazovnu fotografiju sa letovanja ili egzotičnog odmora podeli sa pratiocima na društvenim mrežama, ali svojim najnovijim potezom dokazala je da ima sve atribute istinske zvezde. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Andreana Čekić

Ona je naime prvi put na profesionalnoj fotografiji kojom najavljuje brojne nastupe tokom zime takozvani "Winter tour", pokazala bujno poprsje, iako povod za fotkanje možda pre asocira na "fotke njenog izvijenog tela sa naglaskom na zadnjicu". U eri estradne golotinje, potez Čekićeve je kap u moru takozvanih senzacija ali ono što će biti senzacionalno je njen novi album koji uveliko priprema za početak proleća a u susret kojem će se povući iz javnosti posle novogodišnjeg nastupa u "Hali 5", Beogradskog sajma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading