"MOJ OTAC JE UBIO ČOVEKA, MISLIM DA JE USLEDILA KRVNA OSVETA!" Milan Stanković o porodičnom prokletstvu, zbog ovoga je otišao u MANASTIR?!

Autor:

Zabava

01.12.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Stanković je ogolio dušu i otkrio zašto mu je otac završio u zatvoru.

"MOJ OTAC JE UBIO ČOVEKA, MISLIM DA JE USLEDILA KRVNA OSVETA!" Milan Stanković o porodičnom prokletstvu, zbog ovoga je otišao u MANASTIR?!

Foto: Tanjug, Instagram

Odluku Milana Stankovića da se povuče sa javne scene i ode u manastir niko ne može da prežali, zbog njegovog ogromnog talenta i popularnosti, ali neki komentarišu i da je na to uticao greh njegovog oca.

Milan je, kako piše Svet, osetio potrebu da se moli za spasenje očeve duše:

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

- Imao sam samo pet meseci, kada je moj otac otišao u zatvor. Moj otac je zbog nekog duga ubio izvesnog čoveka, sa kojim je radio u pekari. Posle pet godina su nam saopštili da je pao sa skele i poginuo, ali ja ne verujem u to, mislim da je u pitanju krvna osveta - rekao je Milan svojevremeno, kako prenosi Svet.

- Najteže su mi pala pisma, koja je slao iz zatvora. Jednom sam ih slučajno našao i bio sam potpuno izgubljen. Znao sam da ga ne mogu vratiti. Mama me je izdržavala i borila se za sestru i mene - govori Stanković.

Republika

Foto: instagram.com

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading