ZBOG BIVŠEG DEČKA MORALA DA POTRAŽI STRUČNU POMOĆ: Aleksandra Mladenović dobijala stravične pretnje, pa završila kod psihijatra!

Autor:

Zabava

01.12.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Mladenović otkrila da je morala da potraži stručnu pomoć zbog bivšeg dečka.

ZBOG BIVŠEG DEČKA MORALA DA POTRAŽI STRUČNU POMOĆ: Aleksandra Mladenović dobijala stravične pretnje, pa završila kod psihijatra!

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr,

Aleksandra Mladenović nedavno je preživela pravu dramu zbog pretnji bivšeg dečka, kog je prijavila policiji. Preživela je veliku traumu, a strah koji je osećala, ublažili su prijatelji i porodica, koji su neprestano uz nju.

- Ne bih sada pričala o bivšem dečku, na to sam stavila tačku. Ja mu zaista ne želim ništa loše, on je bio prvo predivan prema meni i nisam mogla ništa da naslutim, tek kasnije se desilo sve loše - priznaje pevačica.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

 

 

Aleksandra je, takođe, otkrila da je morala da potraži stručnu pomoć, nakon svega što joj se dogodilo:

- Odmah sam potražila pomoć i pričala sam sa psihijatrom. Vodimo razgovore i radim na tome da se što pre oporavim i budem ona stara Aleksandra - rekla je Mladenovićka za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading