SKANDAL! Andreana Čekić PODRŽALA Selmu Bajrami, ne smeta joj provociranje Srba DVOGLAVIM ORLOM - ova izjava je ŠOKANTNA!

Autor: G. D./ O. B.

Zabava

28.11.2023

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Andreana Čekić šokirala izjavom o Selmi Bajrami!

SKANDAL! Andreana Čekić PODRŽALA Selmu Bajrami, ne smeta joj provociranje Srba DVOGLAVIM ORLOM - ova izjava je ŠOKANTNA!

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube.com/AmiG Show

Pevačica Andreana Čekić pojavila se na proslavi kod koleginice Nadice Ademov, a tom prilikom pred našim kamerama, kao i inače, imala je šokantne izjave. 

Naime, prethodnih dana u javnosti odjeknuo je skandal pevačice Selme Bajrami, koja je mahala dvoglavim orlom na nastupu, provocirajući Srbe, na šta je Andreana imala sledeći odgovor:

Na iznenađenje svih, ona ne vidi mnogo toga spornog u tom potezu, pa je čak napomenula i da je protiv toga što se i Jadranki Barjaktarović zabranio ulazak u Srbiju.

Foto: ST/Dragan Kadić

Andreana Čekić

- Mislim da ne treba nikome zabranjivati bilo kakve ulaske. Neko sam ko je uvek za ljubav, svi imamo neke svoje običaje, znakove zastave... Nek svi rade šta žele, pa nije ubila čoveka. Pitanje je da li je loše ono što je ona uradila ili što predlažemo da joj se zabrani... Jesmo li mi kao bolji ljudi? Nismo - rekla je ona, a onda šokirala kada je pomenula i da se ne slaže sa zabranom ulaska u Srbiju Jadranki, koja je veličala Crnu Goru, a pevala protiv naše zemlje "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije...".

- Moja publika su svi. I Srbi i Hrvati, muslimani, Albanci... - zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading