ĐOKOVIĆ ODREŠIO KESU: Saška dobila iznenađenje iz snova, ovako su proslavili njen 24. rođendan na LUKS DESTINACIJI! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.11.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe se porbrinuo da njegova surpuga ima bajkovito slavlje!

ĐOKOVIĆ ODREŠIO KESU: Saška dobila iznenađenje iz snova, ovako su proslavili njen 24. rođendan na LUKS DESTINACIJI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Đorđe Đoković, brat najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, iznenadio je javnost pre nešto više od godinu dana kada je izgovorio sudbonosno "da" svojoj izabranici Saški Veselinov. Čin venčanja je bio obavijen velom tajne, jer ni gosti nisu znali gde će se venčanje dogoditi sve do poslednjeg trenutka. Ovaj mladi ima i sina, a koji krade sve simpatije na fotografijama. 

Đorđe je sad priredio luksuzno iznenađenje za svoju suprugu povodom njenog 24. rođendana. Saška je proslavila svoj rođendan na luksuznoj destinaciji, u romantičnom okruženju koje joj je priredio suprug. Uživali su u kupki, laticama ruža, ogromnom bazenu na vrhu zgrade sa nestvarnim pogledom, torti i kolačima, u prisustvu svog sinčića koji je bio neodoljiv na fotografijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading