PEVAČICA NA IVICI SMRTI: Potresni detalji teraju jezu u kosti, zbog jednog poteza umalo IZGUBILA ŽIVOT!

Autor:

Zabava

26.11.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Pavić obelodanila potresne detalje životne borbe!

PEVAČICA NA IVICI SMRTI: Potresni detalji teraju jezu u kosti, zbog jednog poteza umalo IZGUBILA ŽIVOT!

Foto: printscreen/blic tv

Pevačica Zorana Pavić otvorila je dušu i podelila svoju tešku životnu borbu u emisiji "Premijera Vikend Specijal". Ona je nedavno doživela izuzetno težak period zbog svoje neodgovornosti i tvrdoglavosti, koji je rezultirao hitnom operacijom slepog creva.

- Ja sam jako neogovorna prema sebi samoj. Pre par meseci sam zavrsila na operacionom stolu. Operisali su mi slepo crevo... bukvalno su mi spašavali život! Navikla sam da na nogama rešavam razne stvari. Čak sam i pevala u jako lošem stanju. Bila sma na jednom koncertu u Gračanici kada mi je bilo tako loše a ja to nisam pokazivala. U toku koncerta mi je pozlilo i samo što se nisam srušila - započinje priču pevačica, pa pojašnjava ono što joj se nedavno desilo:

- Bila sam na Zlataru sa prijateljima. Takve bolove koje sam tamo osetila, nikada u životu nisam doživela. Mislila sam da sve to ima veze sa koronom koju sam preležala, pankreas mi je oštećen. Mislila sma da je to to... Kada sam uradila ultrazvuk u beogradu, odmah nakon toga, ništa se nije videlo. Onda sam došla sutra dan i uradila sam ostake analize, rezultate su bili katastrofa. Znali smo da nešto u meni tinja i postoji nešto što nije dobro. Svi su bili na zadatku, obavili su svoje poslove odgovorno, ali im nije bilo jasno zašto su takvi rezultati.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zorana Pavić

- Kada sam uradila skener, rekli su mi da hitno moram na sto i operaciju. Ja sam tada rekla da moram se sredim. Potpisala sam da izađem iz bolnice da pokupim svoje stvari sa sobom i higijenski ispoštujem sve. Uradila sam to na svoju odgovornost. Dogovor je bio da dođem sutra...ali mi toliko nije bilo dobro, da su me tu noć odmah odvezli u bolnicu kada sam i operisana - rekla je Pavićeva i vidno uznemirena dodala:.

- Kada sam došla sebi, doktor mi je rekao da mi je slepo crevo puklo, te da zoru ne bih dočekala. Želela sam ovo da ispričam kao upozorenje i savet svima, da je kontrola i odlazak kod lekatra jako bitan...da ništa ne treba trpeti i misliti da će proći samo od sebe - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Aleksandar Matic

27.11.2023 20:57

Pazi pameti !!! Ne treba trpeti. Hajde samo da je u novinama.