KAD PEVA VESNA ZMIJANAC NE JEDU SE KOLAČI, VEĆ SE PIJE ŽESTINA: Pevač otkrio posle tri decenije kako mu je u Bečićima ZAPRETILA koleginica!

Autor:

Zabava

22.11.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Zdravković ispričao anegdotu i nasmejao sve do suza.

KAD PEVA VESNA ZMIJANAC NE JEDU SE KOLAČI, VEĆ SE PIJE ŽESTINA: Pevač otkrio posle tri decenije kako mu je u Bečićima ZAPRETILA koleginica!

Foto: Nikola Mutić

Boban Zdravković ispričao urnebesnu anegdotu o Vesni Zmijanac, te istakao da to veče nikada neće zaboraviti.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Boban Zdravković

Naime, Boban je u emisji "Amidži šou" otkrio kako se prema njemu ponaša Vesna pre skoro tri decenije u Bečićima kada je nastupala.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac

- Vesna je pevala u Bečićima u jednom hotelu i ja organizujem društvo da idemo da uživamo, ne da pevam, nego da pijemo i da se zezamo. I onda sednemo za prvi sto i ono puno krcato, ne znam ko je šta pio, al meni se baš to veče mnogo jelo slatko - priča Boban kroz smeh i nastavlja dalje:

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Vesna Zmijanac peva sa Ninom

- Čim sam video konobara, naručim krempitu, tolumbu i još neke kolače.Gledam oko sebe, svi piju, vesele se. U jednom momentu Vesna pravi ludnicu svi u transu i ona priđe meni i kaže mi: "Kad peva Vesna Zmijanac ne jedu se kolači, samo se žestina pije". To mi je ostalo baš u sećanju, atmosfera je bila da se pije, a ne da se jede, moram priznati. 

Republika

Foto: printscreen

Boban Zdravković iz mladosti

Inače, Boban je bio zagonetan kada ga je Ognjen Amidžić pitao da li je nekada bio u vezi sa nekom koleginicom, te se, može se reći malo zbunio.

- Što bi neko saznao da li sam bio sa nekom koleginicom sad, kad do sada nije. Nemam pojma da li sam bio sa nekom pevačicom, zaista ne mogu da se setim. Ne znam više, ne mogu da se setim. Nisam bio bolji fudbaler od Piksija. Piksi je naš ponos, a ja sam oduvek bio samo ljubitelj fudbala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading