BRENIN SIN NAVUKAO KECELJU, PA POKAZAO KAKO ZAVIJA SARME: Viktor glavni u kuhinji, jedan detalj zapao je za oko svima! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.11.2023

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktor Živojinović je pokazao kako priprema slavsku trpezu, pa se pohvalio na društvenim mrežama.

BRENIN SIN NAVUKAO KECELJU, PA POKAZAO KAKO ZAVIJA SARME: Viktor glavni u kuhinji, jedan detalj zapao je za oko svima! (FOTO)

Foto: ATA Images

Viktor Živojinović je na društvenim mrežama objavio snimak spremanja za slavu, a posebno je istakao proces uvijanja sarmi, na šta je veoma ponosan.

Na snimku se može videti kako Viktor pozira u kecelji, pored šerpe sa mlevenim mesom, a potom i kako pomaže ženama u zavijanju sarmi. Na kraju je pokazao i završni proces - punu šerpu ovog specijaliteta, kao i punu šerpu ruske salate. Očigledno je da se u domu Živojinovića sprema bogata i ukusna trpeza za Aranđelovdan.

Viktor se slikao najpre pored šerpe pune mlevenog mesa, da bi potom pokazao i žene koje su zavijale sarme. Na kraju je slikao i završni proces pred samo krčaknje. Sve to je začinio dobrom muzikom, pa se u pozadini čuo hit "Romanija" Halida Bešlića, uz koji je đuskao sve vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading