VIKTOR NAPUSTIO BRENU I BOBU: Otvorio vrata LUKS GAJBE od 700.000 evra, OVI detalji šokirali sve!

Autor:

Zabava

27.10.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktor Živojinović se baškari u luksuzu!

VIKTOR NAPUSTIO BRENU I BOBU: Otvorio vrata LUKS GAJBE od 700.000 evra, OVI detalji šokirali sve!

Foto: Instagram.com

Viktor Živojinović, mlađi sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, odlučio je da krene svojim putem i ostvari uspeh van porodičnog imena. Nakon što se prošle godine iselio iz luksuzne vile na Bežanijskoj kosi, Viktor je preselio u svoj stan na Novom Beogradu, za koji je platio neverovatnih 700.000 evra. Ovaj mladić je pokazao da je i sam veoma uspešan i sposoban, piše Blic.

 


Viktor je nedavno otvorio sopstvenu firmu koja se bavi prodajom, izdavanjem i izgradnjom nekretnina na luksuznim destinacijama, kako u Srbiji, tako i u Americi. On je već pokazao da ima smisla za biznis, a njegov poslovni plan je već doneo rezultate. Viktor se fokusirao na gradnju zgrada u Beogradu i održavanje istih. Njegova firma se bavi pranjem krovova, čišćenjem oluka, fasada, dvorišta, bazena, ali i uklanjanjem grafita i pranjem prozora na visokim spratovima. Cena za ove usluge kreće se od 300 dinara po kvadratnom metru.

Mladi Živojinović je okupio tim visokokvalifikovanih radnika, uključujući nekoliko alpinista koji su obučeni za rad na visinama. Njegovi klijenti su prezadovoljni pruženim uslugama, a poslovi se uglavnom dobijaju na preporuku. Viktor je već zadobio poverenje ljudi i nastavlja da gradi svoje ime u svetu biznisa.

Foto: Instagram.com

Viktor Živojinović Instagram

 

- Viktor ima smisla za biznis. Em što živi u porodici koja ima razvijenu delatnost u šou-biznisu, em što je školovan, a sada se tačno pronašao i u poslu. Dobro je on radio u ugostiteljstvu, ali se u tome nije zadržao, jer mu ne prija. Pre nekoliko meseci je sa prijateljem napravio poslovni plan kada je gradnja u pitanju, a takođe i prodaja stanova, pa u tim vodama pliva. Snalaze se dobro, imaju dosta posla i kako stvari stoje to će mu uskoro biti centralna delatnost. On odavno ne zavisi od Brene i Bobe koji mu čak i ne pomažu kada je posao u pitanju. Verujte, u njihovoj porodici svako zarađuje za sebe - rekao je nedavno sagovornik "Kurira" blizak porodici.


Iako je deo poznate porodice, Viktor se oslanja isključivo na svoje sposobnosti i sam zarađuje za sebe. Njegovi roditelji ga nisu favorizovali kada je u pitanju posao, te je on samostalno stekao uspeh. Viktor je pokazao da je samouveren i samostalan, te da može da se izbori sa izazovima.

Ime Viktor Živojinović već je postalo sinonim za uspeh u poslovnom svetu. On je dokazao da ne mora da se oslanja na slavu svojih roditelja, već da može sam da ostvari svoje ciljeve i ostane uspešan.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading