SNIMAK TEK OPERISANE PEVAČICE: Sandra kompletno u zavojima, pohvalila se NOVIM GRUDIMA, pa otkrila sve detalje! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zabava

20.11.2023

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu Sandru Valterović usnimili smo na klinici, gde je ponovo uvećala grudi.

SNIMAK TEK OPERISANE PEVAČICE: Sandra kompletno u zavojima, pohvalila se NOVIM GRUDIMA, pa otkrila sve detalje! (FOTO+VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

 

 

Pevačica Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, već godinama unazad važi za jednu od privlačnijih devojaka sa estradnog neba. Međutim, Sandra ipak nije bila zadovoljna svojim grudima, pa je odlučila da ode na novu korekciju.

Ona je ponovo uvećala grudi, a mi smo se našli na licu mesta, u klinici gde je Sandra bila u tom momentu, tek operisana i sva u zavojima.

Kako i sama pevačica kaže, nema bolove i nada se da ih neće ni imati:

- 200 kubika, operacija je odlično prošla, nemam bolove trenutno, nadam se da ih neću ni imati. Nije to nešto mnogo na meni, kao što vidite - prokomentarisala je Sandra, pa istakla da je veoma zadovoljna i da će se krajnji rezultati videti u narednim danima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading