"TA DEVOJKA JE JEDNA, PSIHIČKI JOJ FALI" Naša pevačica žestoko OPLELA, razvezla jezik, pa otkrila ISTINU o kojoj estrada ĆUTI!

Autor:

Zabava

20.11.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nada Obrić oplela po mladim devojkama!

"TA DEVOJKA JE JEDNA, PSIHIČKI JOJ FALI" Naša pevačica žestoko OPLELA, razvezla jezik, pa otkrila ISTINU o kojoj estrada ĆUTI!

Foto: Republika.rs

Pevačica narodne muzike Nada Obrić iznela je svoje stavove o vezama između partnera sa velikom razlikom u godinama i iznenadila sve govoreći bez dlake na jeziku.

Nada je u jednoj emisiji odgovarala na različita pitanja na temu muško-ženskih odnosa, pa je neočekivano osula paljbu.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nada Obrić

 

-Tako mlada devojka, u dvadesetim godinama na primer, kad se uda za nekog od 60 godina… i kao ga voli… ta devojka je jadna i njoj psihički nešto fali! Potpisujem – rekla je Nada.

Pevačica je naglasila i da nije od onih koje imaju predrasude, ali da ovakve pojave sa ogromnom razlikom u godinama apsolutno ne shvata.

Foto: RTV Pink

Nada Obrić u Premijeri

 

- Ja sam oduvek išla ispred svog vremena! Kada se radilo o muzici, oblačenju, pojavi… i sve negde mogu da razumem, u toku sam sa svim ali ovakve stvari ne razumem. To mi je tužno – dodala je pevačica za Grand. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading