MOGLA DA ZAVRŠI U BELOM ROBLJU: Sanju Vučić hteli da kupe MALOLETNU!

Autor:

Zabava

20.11.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sanja Vučić otkrila šta joj se dogodilo u šestom razredu osnovne škole!

MOGLA DA ZAVRŠI U BELOM ROBLJU: Sanju Vučić hteli da kupe MALOLETNU!

Foto: ATAImages

Sanja Vučić

Pevačica Sanja Vučić prvi put je otkrila da je kao mala mogla da bude žrtva trgovine ljudima. Naime, njena majka je dobila ponudu da je proda, ali je to odbila. Kaže da ta epizoda iz života nije bila razlog zbog čega je ona počela ad uči arapski jezik.

Republika

Foto: ATAImages

Sanja Vučić

- Arapski sam studirala zato što mi se svidela ta orijentalna istočnjačka kultura. Bilo je sačuvaj Bože kad sam bila sa majkom u Tunisu na odmoru. Kad sam bila 6. razred osnovne škole, neki šeik je nudio 10 kamila da ja ostanem tu, ali nisam zbog toga krenula da studiram arapski jezik, nego jako mi se sviđa ta orijentalna kultura i nakon što sam probala da upišem akademiju muzičku, nisu me primili. I kao šta ću, gde ću, nemam pojma, jezici mi dobro idu inače i krenula sam da učim sama arapski alfabet i da pišem i da čitam, i onda kao ajde i eto. Upisala sam na budžetu, državni, nisam zavržila, ali završću sigurno - priča Sanja, prenosi "Scandal!".

Pevačica se osvrnula i na epizodnu ulogu u seriji Radoša Bajića.

- Glumila sam epizodnu ulogu u seriji "Psi laju, vetar nosi". To mi je jako lepo iskustvo. Ali sam shvatila da ne želim da budem glumica, bar ne u filmovima i serijama, zato što je prenaporno i zato nešto malo što sam ja bila tu da snimim. Toliko ponavljanja svega i svačega. Mislim, prvo spotove kad snimam, pa mi je preko glave, a tek te vrste kad je ozbiljno i profesionalno, tako da i taj moj san da budem glumica se odjednom srušio - ispričala je ona.

Kako je rekla, ipak bi se žrtvovala ako bi glumila u nekom biografskom filmu, a pošto je mnogi porede sa Oliverom Katarinom, tu bi dala sve od sebe.

Republika

Foto: Printskrin/youtube

Olivera Katarina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading