ŠTA KRIJE JOVANA JEREMIĆ ISPOD STOLA? Ovaj kadar niste videli UŽIVO u programu, voditeljka raskrinkana totalno!

Autor:

Zabava

18.11.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić pokazala šta krije tokom uživo programa ispod stola!

ŠTA KRIJE JOVANA JEREMIĆ ISPOD STOLA? Ovaj kadar niste videli UŽIVO u programu, voditeljka raskrinkana totalno!

Foto: Instagram.com

Voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić važi za jednu od poželjnijih plavuša kada su dame sa estrade u pitanju. Jovana svojim izazovnim, ali smernim kombinacijama nikada nikoga ne ostavi ravnodušnim.

 

Međutim, sada su se pojavile fotografije na kojima se voditeljka sama razotkrila. Naime, na Instagram profilu objavila je niz fotografija u izazovnoj kombinaciji, a kamera je zabeležila šta Jovana krije ispod stola, tokom uživo prenosa. 

Ispod stola Jovana Jeremić krije vodu, kao i energatsko piće, što je sasvim opravdano, budući da joj treba energije da izgura jutarnji program u punoj sjaju, kako su njeni verni gledaoci i navikli od nje. 

 

 

Kako Republika ekskluzivno saznaje Jovana Jeremić od prethodne nedelje jutarnji program televizije Pink vodiće i petkom, a njen trud i odlične rezultate nagradio je direktor i vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović.

Međutim, to nije sve, Jovana je od Željka Mitrovića dobila automobil, Škodu Kamiq, pored kojeg je pozirala specijalno za naš portal, a fotografije možete pogledati u galeriji u nastavku ovog teksta. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading