POTRESNE SCENE NA SAHRANI JOVANA MARIĆA: Uplakane ćerke potpuno SLOMLJENE u kapeli se opraštaju od oca!

Autor: P. R.

Zabava

16.11.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uplakane ćerke potpuno slomljene se opraštaju od oca!

POTRESNE SCENE NA SAHRANI JOVANA MARIĆA: Uplakane ćerke potpuno SLOMLJENE u kapeli se opraštaju od oca!

Foto: Printscreen/Youtube/Glas javnosti

U ponedeljak, 11. novembra, u 82. godini preminuo je Jovan Marić, poznati srpski psihijatar, pisac i bivši profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Danas, na Novom Groblju, Marić će biti sahranjen uz prisustvo njegovih najbližih.

Njegovi najbliži stigli su da isprate Marića na večni počinak, a njegove ćerke Vojna i Jovana uplakane primaju saučešće u kapeli.

Marić je ostavio veliki trag u svetu psihijatrije i seksologije, a njegovi kolege i učenici ga pamte kao posvećenog i stručnog lekara. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1964. godine, a tri godine kasnije radio je u bolnici u Bijeljini kao asistent na operacijama i na ginekologiji. Nakon toga, postao je redovni profesor Medicinske etike i Psihijatrije na nekoliko fakulteta u Beogradu, kao i u Istočnom Sarajevu.

Pored rada u akademskoj zajednici, Marić je bio i autor više udžbenika, a poznat je i po svojoj trilogiji o Srbima. Njegov doprinos u oblasti psihijatrijskog veštačenja bio je od velikog značaja, a bio je i upravnik dnevne klinike u Institutu za psihijatriju u Beogradu. Kao diplomata, obavljao je funkciju ambasadora u Nigeriji od 2014. do 2016. godine, kada je smenjen.

Marić je ostavio dubok trag u životima mnogih ljudi, kako svojim stručnim radom, tako i svojom ličnošću. Njegove ćerke Vojna i Joana, koje su uplakane primile saučešće u kapeli na Novom Groblju, imale su čast da budu deo njegovog života i da ga isprate na večni počinak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading