ALEKSANDAR ŠAPIĆ OTVORIO DUŠU O PORODICI: Gradonačelnik Beograda otkrio detalje o BRAKU, pa priznao sve o dogovoru sa suprugom!

Autor:

Zabava

14.11.2023

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić ispričao je detalje o svojoj porodici.

ALEKSANDAR ŠAPIĆ OTVORIO DUŠU O PORODICI: Gradonačelnik Beograda otkrio detalje o BRAKU, pa priznao sve o dogovoru sa suprugom!

Foto: Youtube.com printscreen

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić večerašnji je gost u emisiji ,,Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića, a tom prilikom on je progovorio o porodici. Naime, poznato je da je Aleksandar već deceniju u srećnom braku sa suprugom, a sada je otkrio i na koji način je uspeo da spase brak i očuva idiličnu harmoniju. 

 

Kako ističe, Šapić se sa surpugom dogovorio da sa naslednicima napusti Srbiju i živi daleko od pritiska javnosti, shodno poslom koji se bavi:

- Tu je supruga, moja supruga je moja supruga, ali već godinama sa decom ne živi ovde. To je nešto što uglavnom obično teško podnose, oni nisu birali čime ću ja da se bavim, a nažalost, živimo u takvom vremenu, naročito u politici se ne preza ni od čega, pa i da se udaraju po porodici. Hoćemo da ih sačuvamo van tenzije, pritiska sa svih strana, verovatno smo tako sačuvali brak. Više od 10 godina smo zajedno - ispričao je Šapić. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Virtuelna stvarnost

15.11.2023 07:14

Estradni politicar, koji je bas za primer narodu, jer mu porodica zivi u inostranstvu. Sve naopako.