U KANDŽAMA BLUDA, DROGE I PROSTITUCIJE: Jezivi detalji iz života popularne manekenke, a ovaj čovek joj je promenio život!

Autor:

Zabava

14.11.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša manekenka i rijaliti učesnica je otkrila jezive detalje iz života, pa priznala šta joj je promenilo život.

U KANDŽAMA BLUDA, DROGE I PROSTITUCIJE: Jezivi detalji iz života popularne manekenke, a ovaj čovek joj je promenio život!

Foto: Facebook

Simona Mijoković, bivša hrvatska manekenka, nedavno je otkrila detalje svog burnog života koji su zgrozili mnoge. Naime, ona je priznala da je tri puta abortirala u periodu od godinu dana, a pored toga je koristila drogu i bila u kandžama prostitucije. Sve se to promenilo kada je upoznala svog sadašnjeg supruga Stanislava, sa kojim sada uživa u skladnom braku.

Simona je u intervjuu za jedan hrvatski magazin ispričala da joj je život bio veoma turbulentan pre nego što je upoznala svog supruga. Redovno je koristila opijate, bila u kandžama prostitucije, a patila je i od bulimije koja ju je pratila punih 14 godina. Međutim, sve se promenilo kada se posvetila veri.

- Imala sam u godinu dana tri abortusa i to je na meni ostavilo neizbrisiv trag. Više puta sam svedočila o tome kako je izgledao moj život pre Hrista. Bila sam u bludu, drogi, prostitucija me zahvatila, od bulimije sam bolovala 14 godina. Moje telo i duh su bili zarobljeni. Bogu hvala što je ušao u taj ponor pakla, potražio svoju izgubljenu ovčicu i odveo me u stado - ispričala je tada.

Simona je novu sreću pronašla kada je upoznala Stanislava Mijokovića, za kog se udala. Često je pričala da se svakog dana zahvaljuje Bogu što ju je spasio i oslobodio. Sa novim suprugom ima četvoro dece, a ćerku Gabrijelu ima iz prethodnog braka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading