BILJANA OBRADOVIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI: Voditeljku momentalno priključili na infuziju!

Autor:

Zabava

14.11.2023

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Bojana Obradović je završila u bolnici, odakle se oglasila.

BILJANA OBRADOVIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI: Voditeljku momentalno priključili na infuziju!

Foto: Jutjub/Grand Magazin Tv Grand

Biljana Obradović, poznata novinarka i TV lice, nedavno je zabrinula svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram objavom koja je otkrila da se nalazi u bolnici. Na fotografiji koju je podelila vidi se da je priključena na infuziju, što je izazvalo brojna pitanja o njenom zdravstvenom stanju.

Biljana je poznata po svojoj izuzetnoj snazi i upornosti, koja joj je omogućila da ostvari svoje ciljeve u karijeri. Međutim, iako je jaka i neustrašiva, čini se da se i ona ponekad suočava sa zdravstvenim izazovima. Ipak, svojim pratiocima je poručila da je situacija pod kontrolom i da se nalazi u dobrim rukama.

- Kad doteraš do kraja, onda lepo pomogneš sebi, ali uz stručno osoblje - poručila je atraktivna plavuša, čime je potvrdila da ništa strašno nije u pitanju. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 


Kao podsetnik, pre nekoliko godina, Biljana je uspela da pobedi tumor, o čemu je i javno govorila. Ovog puta, srećom, nema razloga za veliku zabrinutost, ali je jasno da se njeni pratioci brinu za njeno zdravlje s obzirom na njenu prošlost.

Biljana je u jednom intervjuu otkrila da je sve veći broj žena u plodnim godinama koje obolevaju od cističnog tumora pankreasa, a da ona nije imala nikakve simptome. Njeno otkriće se desilo u vreme kada je imala dva posla, a lekari su umor pripisali hipotireozi. Međutim, na redovnom ginekološkom pregledu saznala je da ima tumor veličine 11 centimetara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading