DEČKO TANJE SAVIĆ OSTAO BEZ POSLA PILOTA? Muki Bešić u panici, svi detalji isplivali na videlo!

Autor:

Zabava

14.11.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić i Muki Bešić doživeli nove neprijatnosti!

DEČKO TANJE SAVIĆ OSTAO BEZ POSLA PILOTA? Muki Bešić u panici, svi detalji isplivali na videlo!

Foto: instagram.com/thelifeofmuki, ATA Images/Antonio Ahel

Tanja Savić, popularna pevačica narodne muzike, nedavno je privukla pažnju javnosti kada se saznalo da je započela vezu sa 11 godina mlađim momkom Muhamedom Mukijem Bešićem. Kako prenose mediji, Muki je navodno rešio da napusti svoj posao pilota u Americi kako bi mogao da se potpuno posveti svojoj voljenoj Tanji.

Pored ljubavi, par se navodno sve više interesuje i za Tanjinu karijeru. Ona ga je već počela uvoditi u posao i planira da ga zvanično postavi za svog menadžera. Muki već stvara kontakte sa vlasnicima klubova u kojima Tanja treba da nastupa u narednom periodu.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private, pixabay.com

Tanja Savić i Muki Bešić

 


Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, a posebno je iznenađujuće to što je Muki odlučio da napusti dobro plaćen posao u Americi kako bi bio sa Tanjom. On je tamo radio kao pilot privatnih aviona, ali je od dolaska Tanje u njegov život sve to postalo prošlost. Sada se posvetio njoj i njenom poslu, a nedavno se saznalo da se priprema da i zvanično postane njen menadžer.

- Tanja ne želi da se odvoji od Mukija ni na trenutak. Polako je počela da ga uvodi u posao, tako da je vrlo moguće da će joj on u najskorije vreme i zvanično postati menadžer. Poslednjih nekoliko nedelja Muki se često javlja i na njen telefon, a već je sklopio i dogovore s nekim gazdama klubova u kojima Savićeva tek treba da peva u narednom periodu. Njegova porodica i prijatelji su šokirani što se odrekao dobro plaćenog posla u Americi zbog Tanje. On je tamo pilotirao privatnim avionima, a sad je sve to prošlost. Mesecima već ne radi, a sve je počelo početkom ove godine, kad se smuvao s njom. Otad nije ni odlazio u Ameriku. Svima je bilo jasno da čovek više ne radi kao pilot, jer je svake nedelje sa Tanjom na našem aerodromu. Prati je non-stop, nosi joj kofere, otvara vrata, radi sve što ona želi, a tek nedavno se saznalo da se priprema da bude i poslovno vezan za nju - rekao je izvor za Kurir.

Foto: Instagram.com

Tanja Savić i Muki Bešić

 


Međutim, ovo nije prvi put da Tanja meša posao i privatni život. Pre nekoliko godina, angažovala je svog još uvek zakonitog muža Dušana Jovančevića kao menadžera, ali se to pokazalo kao loš potez za njen posao. Ipak, izgleda da Tanja ne odustaje od ideje da ima menadžera iz svog najbližeg okruženja.

Za sada se ne zna da li će Tanja i Muki uspeti u svojim poslovnim planovima, ali svakako je zanimljivo videti kako se njihova veza reflektuje na Tanjinu karijeru. Ostaje nam da pratimo dalji razvoj i vidimo da li će se ova neobična saradnja pokazati kao uspešna ili ne.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading