TANJA SAVIĆ PROGOVORILA O SVADBI SA PILOTOM: Pevačica otkrila ISTINU o odnosu sa Muhamedom!

Autor:

Zabava

27.10.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić nakon informacija da se udaje za pilota Mukija Bešića se oglasila!

TANJA SAVIĆ PROGOVORILA O SVADBI SA PILOTOM: Pevačica otkrila ISTINU o odnosu sa Muhamedom!

Foto: Instagram.com

Pevačica Tanja Savić ponovo je privukla pažnju domaće javnosti, ali ovoga puta nije u pitanju njena muzika. Danas su mediji preneli vest da se popularna pevačica spremila da stane na ludi kamen sa svojim dečkom, pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem. Odmah se Tanja oglasila nakon ove informacije, a ona je otkrila da, za sada, svadba nije u planu.

Foto: Instagram.com

Tanja Savić i Muki Bešić

 


-Ne udajem se. Lepo nam je, ali još ne planiramo da stanemo na ludi kamen- izjavila je Tanja za Alo!

Ova izjava iznenadila je mnoge fanove koji su već počeli da špekulišu o datumu venčanja i mogućim detaljima ceremonije. Međutim, čini se da Tanja i Muhamed žele da uživaju u svojoj vezi pre nego što krenu na sledeći korak.

Inače, Tanja Savić već godinama vodi bitku sa bivšim suprugom, Dušanom Jovančevićem, oko starateljstva nad njihovim sinovima. Dušan je bez Tanjinog znanja odveo decu u Australiju, zbog čega su završili na sudu. Ipak, pevačica nije želela da komentariše ovu temu tokom našeg razgovora.

Foto: instagram.com/thelifeofmuki, ATA Images/Antonio Ahel

Tanja Savić i Muki Bešić

 


Kada je reč o njenom ljubavnom životu, Tanja se ne odvaja od zgodnog pilota Muhameda Bešića. Javnost je nedavno saznala za njihovu vezu, što je izazvalo pravu pometnju. Međutim, čini se da Tanjina porodica podržava ovu vezu i smatra da je Muhamed dobar izbor za pevačicu. I Tanjini sinovi uživaju u njegovom prisustvu, što je još jedan pokazatelj da je ova veza ozbiljna.

Sve u svemu, iako su se mnogi nadali da će uskoro čuti svadbene zvona, Tanja Savić je jasno stavila do znanja da za sada nema planova za venčanje. Hoće li se ipak predomisliti u budućnosti, ostaje da vidimo!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading