MOŽDA BIH SE KASNIJE KAJALA: Tanja Savić prvi put progovorila o VENČANJU, ovo je istina o VERIDBI!

Autor:

Zabava

01.10.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica odlučila da se oglasila nakon što je odjeknula vest da staje na ludi kamen sa mlađim dečkom.

MOŽDA BIH SE KASNIJE KAJALA: Tanja Savić prvi put progovorila o VENČANJU, ovo je istina o VERIDBI!

Foto: instagram.com/tanja_savic_private, pixabay.com

Folk pevačica Tanja Savić, koja je nedavno obelodanila da ima novu ljubav i da je konačno srećna i emotivno ispunjena, sada je šokirala javnost kada je otkrila da je, i dalje zvanično udata, zakazala svadbu s novim dečkom.

Naime, oni uveliko planiraju venčanje u Las Vegasu, ali su naovodno odlučili da za sada nikome ne govore o svojim planovima.

Republika

Foto: instagram.com/thelifeofmuki, ATA Images/Antonio Ahel

Tanja Savić

Međutim, Tanju su danas na aerodromu zatekli mediji, a kako je bila dobro raspoložena, odlučila je da konačno progovori o natpisima da staje na ludi kamen. 

- Ja sam odlično, hvala na pitanju. Svašta pišu, to su samo nagađanja ali dobro, neka se lepo piše, samo ne volim da bude neka situaciju da sam svoju decu zapostavila, ja sam sa njima stalno i njih nikada neću zapostaviti šta god da se dešava - rekla je Tanja za Blic, a na pitanje kako su deca prihvatila njenog novog partnera, pevačica je odgovorila sledeće:

- To ćemo nekom drugom prilikom. Srećna sam stvarno, a svako je kovač svoje sreće, svako zaslužuje svoju sreću. Iskrena sam i mnogo bih toga rekla, ali možda bih se posle kajala - zaključila je Tanja.

Republika

Foto: Instagram.com

Tanja Savić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading