TANJA SAVIĆ POSETILA TUMANE: Veče pred Svetu Petku sa sestrom posetila srpsku svetinju!

Autor:

Zabava

26.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić i njena sestra Biljana posetile su večeras manastir Tumane!

TANJA SAVIĆ POSETILA TUMANE: Veče pred Svetu Petku sa sestrom posetila srpsku svetinju!

Foto: Instagram.com

Popularna pevačica Tanja Savić i njena sestra Bilja posetile su večeras manastir Tumane, jednu od naših najvećiš svetinja. Pevačica redovno posećuje manastire sa njom, a u ovu svetinju otišla je veče pred Svetu Petku.

Veče pred Svetu Petku ima posebno značenje, i nakon večere bi trebalo da se odmah ode na spavanje, a pre spavanja tri puta prekrstiti i izgovoriti molitvu.

Republika

Foto: Instagram.com

Tanja Savić posetila Tumane

- Pomozi Bože, Sveta Petko i Sveta Nedeljo, oprosti nas ako smo što pogrešili; pomozi mi i sačuvaj me Bože od tuđe bede neviđene; sačuvaj me od rđavih misli; pomozi sutrašnji danče; daj Bože zdravlje, dobro da spavam, rđavo da ne snim, već smilje i bosilje; daj Bože zdravlje, sreću i napredak i da zdravi i živi dočekamo sutrašnji dan!

Sveta Petka je jedna od najvećih zaštitnica žena, a u mnogim krajevima se slavi i kao krsna slava, a sutrašnji dan potrebno je provesti u postu na ulju.

Tumane je poznato po mnogim čudima, u njemu se nalaze brojne vredne freske, ali i vinski podrum, gde se čuva i proizvodi kvalitetno crno vino.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading